Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Sa koliko ste se udale?

+35
Viki78
tina191
Nataša.V
Daisy85
Etna
Nensy85
dacadanilo
Gaga
Caca
Julija.
Zverka
gana81
maya78
Tina
zoranabat
Srna
jagodica
JECA NS
Maca
Alisica
Mirka80
Bubi89
gagac
Bubica
jelkica
smiley
Anna
sissi
Aleksandra18
morena
TICA
M&D
Maja.
Brana
Crnokosa
39 posters

Strana 3 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Ići dole

Sa koliko ste se udale? - Page 3 Empty Re: Sa koliko ste se udale?

Počalji od Crnokosa Sre Feb 16, 2011 8:12 pm

Trudicu se maximalno :haha:
huug
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jagodica Sre Feb 16, 2011 8:12 pm

Da da Maki cekamo te,pozuri sa pregnant :)
jagodica
jagodica
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum rođenja : 18.06.1988
Datum upisa : 13.02.2011
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Sre Feb 16, 2011 8:13 pm

Evo jos malo i whoopie
srpskokolo
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Sre Feb 16, 2011 8:17 pm

huug
Brana
Brana
Admin
Admin

Ženski Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jagodica Sre Feb 16, 2011 8:18 pm

Da da i onda :baby: jeej
jagodica
jagodica
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum rođenja : 18.06.1988
Datum upisa : 13.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Srna Čet Feb 17, 2011 2:28 pm

Izgleda da se vraća trend udaje i rađanja u dvadesetim i to je super! Ja sam htela da rodim dete oko 26-te, ali sam ga rodila u 31. Udala sam se sa 30 godina.
Srna
Srna

Ženski Datum upisa : 12.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crnokosa Čet Feb 17, 2011 2:52 pm

Da, izgleda da je trend...
Drugarice iz srednje se pola udale i vec imaju decu... i to jedna za drugom :dont:
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zoranabat Čet Feb 17, 2011 6:41 pm

sa 29 :verymad: :glupan:
zoranabat
zoranabat
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Čet Maj 12, 2011 10:04 am

Udala se sa 21,a dobicu bebu sa 22.
Tina
Tina
Urednici

Ženski Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maya78 Čet Maj 12, 2011 12:11 pm

Udala se sa 32 godine i nemam jos bebu radimo na tome
maya78
maya78

Ženski Datum rođenja : 19.04.1978
Datum upisa : 07.04.2011
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gana81 Čet Maj 12, 2011 5:38 pm

udala se sa 26,5 i mislim da je pre 20 rano, ko god šta rekao!!Zašto žena kad rodi i sa 30 nije mlada mama!?? bitno je kako se čovek oseća, ja se i sad osećam kao da mi je 20 :) a posle srednje nisam požurila da se udam niti bih ikada (da mogu da vratim vreme) već sam radila na svom obrazovanju!!Mada sve je to stvar ličnog izbora, ne osudjujem one koje su se udale sa 17!!
gana81
gana81

Ženski Datum upisa : 27.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Čet Maj 12, 2011 6:08 pm

Nije rano kada nadjes pravu osobu,ja sam se udala sa 18g.i imam divan brak,nismo odmah hteli decu..nego smo hteli malo da uzivamo zajedno sami,drugo ima brakova gde se ljudi sa 35 zene i razvedu posle par godina..tu nema pravila bitno je da je osoba zrela ne vezano za godine,i da nadje pravu osobu pored sebe,ja i mm smo zajedno evo jos malo ce biti 7 godina i hvala Bogu neka nam ovako bude dok nas smrt ne rastavi...Ja sam porodila tek sto sam napunila 22 g. i zavrsila fakultet,ali ne mislim da je zena od 30 g.stara za majku,za tu ulogu nikada nije kasno.... :)
Brana
Brana
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gana81 Čet Maj 12, 2011 11:14 pm

Brana ::Nije rano kada nadjes pravu osobu,ja sam se udala sa 18g.i imam divan brak,nismo odmah hteli decu..nego smo hteli malo da uzivamo zajedno sami,drugo ima brakova gde se ljudi sa 35 zene i razvedu posle par godina..tu nema pravila bitno je da je osoba zrela ne vezano za godine,i da nadje pravu osobu pored sebe,ja i mm smo zajedno evo jos malo ce biti 7 godina i hvala Bogu neka nam ovako bude dok nas smrt ne rastavi...Ja sam porodila tek sto sam napunila 22 g. i zavrsila fakultet,ali ne mislim da je zena od 30 g.stara za majku,za tu ulogu nikada nije kasno.... :)

Slažem se u potpunosti, to je individualna stvar, i nema pravila za uspešan brak!!Ali malo mi smeta kad vidim majke od 20-21, kako izlaze opijaju se, ostavljaju malo dete kod kuće, slikaju se i doteruju i onda kače slike po fejsu, to je totalno nezrelo, i nije za brak....mada opet kažem ima i onih koji to rade sa 30, i to mi mnogo smeta, neostvarene na svim poljima a zbog čega su onda požurile da se udaju i radjaju??? :dont: :dont:
gana81
gana81

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Pet Maj 13, 2011 12:41 pm

A za to se slazem,takve majke nisu zrele za porodicu,(opijanje,ne briga o deci,....)to je ne dopustivo za jednu normalnu,pametnu i briznu majku! huug
Brana
Brana
Admin
Admin

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Pet Maj 13, 2011 12:56 pm

gana81 ::
Brana ::Nije rano kada nadjes pravu osobu,ja sam se udala sa 18g.i imam divan brak,nismo odmah hteli decu..nego smo hteli malo da uzivamo zajedno sami,drugo ima brakova gde se ljudi sa 35 zene i razvedu posle par godina..tu nema pravila bitno je da je osoba zrela ne vezano za godine,i da nadje pravu osobu pored sebe,ja i mm smo zajedno evo jos malo ce biti 7 godina i hvala Bogu neka nam ovako bude dok nas smrt ne rastavi...Ja sam porodila tek sto sam napunila 22 g. i zavrsila fakultet,ali ne mislim da je zena od 30 g.stara za majku,za tu ulogu nikada nije kasno.... :)

Slažem se u potpunosti, to je individualna stvar, i nema pravila za uspešan brak!!Ali malo mi smeta kad vidim majke od 20-21, kako izlaze opijaju se, ostavljaju malo dete kod kuće, slikaju se i doteruju i onda kače slike po fejsu, to je totalno nezrelo, i nije za brak....mada opet kažem ima i onih koji to rade sa 30, i to mi mnogo smeta, neostvarene na svim poljima a zbog čega su onda požurile da se udaju i radjaju??? :dont: :dont:

ovo me je uvredilo! Cekaj, ja imam 21 godinu, pravila sam dete jer sam ga zelela, nisam slucajno kao vecina zatrudnela... Udala sam se takodje jer sam zelela... I sta, ne smem da izadjem i da popijem pivo, i da okacim koju sliku na face... Ako ja mom detetu pruzim svu paznju, ljubav i negu, ako ima sve, i vise, nego sto mu je poterbno, ako redovno sredim kucu i skuvam muzu, pa zar ne smemo nekada ostaviti malog kod babe i otici, popiti koje pivo i ulikati te vesele trenutke???? I sta, ako sam majka, ne trebam da se doteram i picnem kada izlazim??? SVASTA... :verymad: Ja bre kada ga setam doteram se, a ne kada izlazim... Zena u svakom trenutku treba da bude doterana i sredjena!!!!

A pozurila nisam, jer volim decu oduvek i volim svog muza vise od svega, sto onda da cekam... Sta, samo zato sto volim da izadjem i popijem koje trebam da se udam po stare dane i radjam decu kad mi se vise sve smuci??? ne razumem
Bubi89
Bubi89
Urednici

Ženski Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zverka Pet Maj 13, 2011 1:23 pm

to priiijo ... samo ti opleti ...
ja sam se udala sa 25 tek sto sam ih napunila.sonjicu rodila ove god...i lepo mi je donekle :)
brak ko brak ....a to sto se tice "smeta mi ovo ono "
prijo samo da malu malo uobrocim dolazi mama zverka motorinom po tebe pa idemo nas dve u stetu a klince ostavljamo malo tatama ..nek se igraju

manite se stereotipa pa zena nije pravljena da posle reci DA se zabode u "kujinu " i odatle ne izlazi ...
postizem sve ...samo za sad jos uvek ne mogu sonju da ostavim sa tajom .. al kad budem mogla i te kako hocu ...jer svakoj zeni je potrebno NJENIH 5 MIN ili ti ja bre ocu moj izduvni ventil ..a ne da flipnem s mozak ovako mlada:)
Zverka
Zverka
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum upisa : 13.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Pet Maj 13, 2011 1:34 pm

Tako je prijooo :D E taman imam i kacigu, za svaki slucaj :lol:
Ma nek ti je mama pricuva, sto tata mora, ja iskreno vise poverenja u kevu imam, jer ipak zena ima iskustva :)
Bubi89
Bubi89
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zverka Pet Maj 13, 2011 1:39 pm

ma nek se nauci malo ....nek vidi kako je nama :)
a imam ja i jaknu i kacigu viska ( rezervne ) niki problem :)
Zverka
Zverka
Junior na forumu
Junior na forumu

Ženski Datum upisa : 13.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Aleksandra18 Pet Maj 13, 2011 2:44 pm

I ja bi pre ostavila kod mame ali mozda gresim sto ti kazes neka ih nek vide kako je nama,mzao mi samo zbog male isplakace se jadna pored njega
Aleksandra18
Aleksandra18
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Pet Maj 13, 2011 3:10 pm

Moj zna sa malim, i kad je kuci bas dosta vremena sa njim provodi... Cak je kod njega u rukama npr sireniji, i on ga pre uspava nego ja, valjda sto sam puna nervoze...
Ali ipak zena je zena...
Bubi89
Bubi89
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Julija. Pet Maj 13, 2011 3:18 pm

Na tate treba da se naviknu da im bude druga mama,ja s tim nemam problema osim sto moram da dam sisu inace da tata ima mleka bio bi bas druga mama.
Julija.
Julija.
Urednici

Ženski Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gana81 Pet Maj 13, 2011 4:42 pm

Barbarica ::
gana81 ::

ovo me je uvredilo! Cekaj, ja imam 21 godinu, pravila sam dete jer sam ga zelela, nisam slucajno kao vecina zatrudnela... Udala sam se takodje jer sam zelela... I sta, ne smem da izadjem i da popijem pivo, i da okacim koju sliku na face... Ako ja mom detetu pruzim svu paznju, ljubav i negu, ako ima sve, i vise, nego sto mu je poterbno, ako redovno sredim kucu i skuvam muzu, pa zar ne smemo nekada ostaviti malog kod babe i otici, popiti koje pivo i ulikati te vesele trenutke???? I sta, ako sam majka, ne trebam da se doteram i picnem kada izlazim??? SVASTA... :verymad: Ja bre kada ga setam doteram se, a ne kada izlazim... Zena u svakom trenutku treba da bude doterana i sredjena!!!!

A pozurila nisam, jer volim decu oduvek i volim svog muza vise od svega, sto onda da cekam... Sta, samo zato sto volim da izadjem i popijem koje trebam da se udam po stare dane i radjam decu kad mi se vise sve smuci??? ne razumem

Zašto te je uvredilo barbarice???ni ja nisam rođena u 19 veku, i ja popijem po neko piće, doteram se, šminkam se, i sve ostalo kao i sve druge žene!!ako se nisi pronašla u onome što sam napisala, a nisi, nema razloga za vredjenje, niti mi je namera da ikoga vredjam, svako ima pravo na svoje mišljenje, a ja sam svoje iznela na osnovu onoga što sam videla, devojčica se udala sa 17 rodila dete, izlazi, opija se, vata se sa drugim muškarcima, slika se sa ko zna kime, a pri tome joj ispadne pola guzice i to stavi na fejs, jebem ga ja ako je to normalno, znači govorila sam na osnovu par osoba koje poznajem, a koje se ne ponašaju kao majke, što je jako žalosno!Naravno da treba izaći, posvetiti malo sebi vremena, i ja sam za to da dete pričuva otac , baka... samo sam htela reći nije mi jasno zašto se neke udaju sa 17-18, radjaju, a do izlaženja i opijanja im je!!Ja sam kao ti, bila spremna za brak i tada sam se i udala, inače iskreno kažem , nisam se osećala spremnom, i ne bih se nikad mogla udati sa 22-23, nisam bila za brak, obaveze i za sve ono što to nosi jer to ipak nije zajebancija zar ne????

gana81
gana81

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Pet Maj 13, 2011 4:50 pm

"a ja sam svoje iznela na osnovu onoga što sam videla, devojčica se udala sa 17 rodila dete, izlazi, opija se, vata se sa drugim muškarcima, slika se sa ko zna kime, a pri tome joj ispadne pola guzice i to stavi na fejs, jebem ga ja ako je to normalno, znači govorila sam na osnovu par osoba koje poznajem, a koje se ne ponašaju kao majke, što je jako žalosno!"

E da si ovo odmah napisala sve bi mi bilo jasno :)

Bubi89
Bubi89
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gana81 Pet Maj 13, 2011 5:10 pm

Barbarica ::"a ja sam svoje iznela na osnovu onoga što sam videla, devojčica se udala sa 17 rodila dete, izlazi, opija se, vata se sa drugim muškarcima, slika se sa ko zna kime, a pri tome joj ispadne pola guzice i to stavi na fejs, jebem ga ja ako je to normalno, znači govorila sam na osnovu par osoba koje poznajem, a koje se ne ponašaju kao majke, što je jako žalosno!"

E da si ovo odmah napisala sve bi mi bilo jasno :)

pa naravno da sam mislila na one ekstremne slučajeve gbravo nisam mislila na ženu koja se sredi, slika, izađe sa društvom, i popije 2-3 pića, sigurno da takva osoba nije alkoholičarka i loša majka!!Ja imam priju koja se udala sa 18, rodila sa 19, mlađa je od mene a već ima dvoje dečice, i ona je zaista divna majka, ozbiljna posvećena i kući, deci, mužu, i isto se voli srediti, izaći,a ne kao te neke o kojima pričam, njoj su starije govorile kako ništa nije prošla, niti proživela , kako se mogla udati tako rano, ja joj to nikad nisam rekla, niti bih jer i ne mislim tako, zašto da ne-ako ona oseća da je spremna, da želi,i zaista je pokazala da je sposobna i zrela sa 18, ja nisam bila ni sa 24 i ne stidim se reći, jbg ali tako je, zrela sam bila i ponašala se ozbiljno i sa 17 ali za brak i obaveze nisam bila!! :pljes: :pljes: Ovo što sam napisala o nekim osobama mi je baš bljak, pa sam morala da iskomentiram Melancholy
gana81
gana81

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od gana81 Pet Maj 13, 2011 5:31 pm

Barbarica ::Opusteno huug
sad cu da skrenem sa teme ali... :)
... jel znas koliko su tu kod vas Stokke Xplory kolica?

Ne znam tačnu cenu, ja sam trudnica, ali nisam još ništa kupila za bebu ne,ne pomalo sam sujeverna, samo da sve bude u redu, lako ću ja da pokupujem sve, jer sam prvu trudnoću na moju veliku žalost izgubila!!
mada gledala sam cene kolica i kod nas u Vukovaru, Osijeku pogotovo su strava cene kad se pretvori u dinare nema kolica ispod 40-50 000 dinara, ne znam da li je to tako kod vas, ali to je malo preskupo!!
gana81
gana81

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu