Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaSa koliko ste se udale?
+35
Viki78
tina191
Nataša.V
Daisy85
Etna
Nensy85
dacadanilo
Gaga
Caca
Julija.
Zverka
gana81
maya78
Tina
zoranabat
Srna
jagodica
JECA NS
Maca
Alisica
Mirka80
Bubi89
gagac
Bubica
jelkica
smiley
Anna
sissi
Aleksandra18
morena
TICA
M&D
Maja.
Brana
Crnokosa
39 posters
Strana 4 od 5
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sa koliko ste se udale?
Barbi mila ni ja nisam mislila na tebe vec na majke kakve je gana opisala...nemoj se osecati prozvanom jer to stvarno nikome nije bila namera!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Godina : 35
Moram i ja da prokomentarisem...
Ja uopste ne volim da vidim majku koja gura kolica a pritom izgleda kao barbika... kg pudera, sminke, tangice vire, sorcici kratki, pola d*** se vidi i sl. Ipak je ta zena majka i zena sada, nije vise devojka. Mozda ja glupo razmisljam al eto sta cu
Normalno je da zena treba i da se dotera i sve al eto danas se preteruje. Moram da pohvalim Branu, zena doterana na slikama, nasminkana al sve sa ukusom.
Sto se tice pijancenja mislim da je popiti po koju skroz ok, a da majka dolazi kuci a smrdi na alkohol mi nikako ne ide...
Ja uopste ne volim da vidim majku koja gura kolica a pritom izgleda kao barbika... kg pudera, sminke, tangice vire, sorcici kratki, pola d*** se vidi i sl. Ipak je ta zena majka i zena sada, nije vise devojka. Mozda ja glupo razmisljam al eto sta cu
Normalno je da zena treba i da se dotera i sve al eto danas se preteruje. Moram da pohvalim Branu, zena doterana na slikama, nasminkana al sve sa ukusom.
Sto se tice pijancenja mislim da je popiti po koju skroz ok, a da majka dolazi kuci a smrdi na alkohol mi nikako ne ide...
Maki svaka rec ti je na mestu,hvala za kompliment,slazem se,zena mora da izgleda uredno,cisto i pristojno kako prilici jednoj majci.
Brana- Admin
Brana ::Maki svaka rec ti je na mestu,hvala za kompliment,slazem se,zena mora da izgleda uredno,cisto i pristojno kako prilici jednoj majci.
Ja nosim sorceve i suknjice, ali mi ne vire tange
Bubi89- Urednici
Ne kazem JA nista
Bubi89- Urednici
Ja te samo podrzavam. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
- Datum upisa : 22.02.2011
Gde, ja bas volim da nosim sorcice i suknjice, kratke ofc... Samo sad izbegavam dok ne skinem ovaj celulit... Mada u suknjici se ni ne vidi toliko, ali opet
I helanki sam zeljna vise nego icek... Mada kad vidim one klinke u helankama, a celulit se na km vidi, zapitam se zasto onda ja brinem, ali opet ne bih mogla...
Bubi89- Urednici
Uf sto ja mrzim te stereotipe.Ako si udata i imas bebu,e moras ovako i ovako! [You must be registered and logged in to see this image.] Podrzavam svaku slobodu izbora,pa oblacenja i sl.Naravno jos bolje ako taj neko u potpunosti opravdava svoje zvanje,majka,supruga.A ti super izgledas i mozes da nosis sta god zelis.
Caca- Pocasni clan
Bubi89- Urednici
Caco mi nismo spominjale stereotipe,nego opravdane razloge oblacenja jedne majke,mene iskreno bas briga ko ce sta da nosi,ali je ruzno kada vidim da se majka seta u kolicima sa providnim donjim delom gde tange strce na sve strane,ili izbacene grudi do bradavica,ili kratke suknjice do samih gaca...to ne stoji ni mladim devojkama a kamoli majkama...Treba deci biti uzor..Ako ja istaknem duboki dekolte i dignem suknju do gaca,znaci sta ja trazim...trazim paznju od suprotnog pola..a vozim dete..mislim malo je degutantno ali mene ne zanima..ja sam rekla svoje misljenje,i ja se oblacim kako mislim da treba,nosim i ja uske stvari,stikle....ali na jedan sasvim normalan nacin da mislim da ako se sagnem da ce mi ispasti brus ili ako sednem da ce neko da mi vidi gace...Caca ::Uf sto ja mrzim te stereotipe.Ako si udata i imas bebu,e moras ovako i ovako! [You must be registered and logged in to see this image.] Podrzavam svaku slobodu izbora,pa oblacenja i sl.Naravno jos bolje ako taj neko u potpunosti opravdava svoje zvanje,majka,supruga.A ti super izgledas i mozes da nosis sta god zelis.
Biti majka znaci biti detetu uzor u svakom smislu,pa i u tom...ali postujem svacije misnjenje i nemam nista protiv nikog,svako neka radi kako misli da treba...
Poslednji izmenio Brana dana Pon Maj 23, 2011 5:44 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Brana- Admin
Ja nosim minice, ali ne bas one do guzova... A dekolte nosim ceo zivot, i uvek cu ga nositi... Mrzim zatvorene majce, a i ne stoje mi, lepse mi stoji kad mi je tuj taj deo otvoren... A leto ide, jbg, moramo da se raskomotimo... ;)
I mislim da ne znaci da zena trazi paznju drugih muskaraca ako se raskomoti... Sta vise, ja mrzim kad me drugi gledaju...
Ali ako bas hoce, za**** me...
I mislim da ne znaci da zena trazi paznju drugih muskaraca ako se raskomoti... Sta vise, ja mrzim kad me drugi gledaju...
Ali ako bas hoce, za**** me...
Bubi89- Urednici
Barbi ne prozivam ja tebe,a za dekolte,pa i ja ga nosim ceo zivot ali ja pricam o dekolteu,tipa Jelena Karleusa..ja sam to i objasnila u svom postu...nema potrebe da se osecas prozvanom jer na tebe nisam ni mislia niti sam ovaj post pisala zbog tebe da bi se ti osetila lose...
Brana- Admin
Znam bre Brance, ja samo kazem
Bubi89- Urednici
Ma nisam ja mislila na vas da pricate o stereotipima.Ja to ogranicavanje ne volim,pogotovo sto je sad kod mene takva situacija,moras ovako i ovako.Ja postujem svacije misljenje,pa tako i ovdje i niciji stav ne osudjujem.Sada sam prvi put iznela misljenje,a znam da nisam trebala [You must be registered and logged in to see this image.] ,jer se pogresno shvati,a nebi ni najmanje nikog da iznerviram ili sl.Obecavam stav o necemu vise necu iznositi. [You must be registered and logged in to see this image.]
Caca- Pocasni clan
Ma Caco a zasto ne bi vise iznosila svoje misljenje,pa ovo je forum,imas pravo da kazes sta mislis,nisam ja tebe napala samo sam htela da obrazlozim sta sam mislila,nisam imala nameru nikome da uskratim svoj stav ili sl..
Nadam se da me nisi pogresno shvatila i da ces uvek reci sta mislis,bez obzira da li se nasa gledista slazu,svi smo mi razliciti i to je sasvim normalno!
Nadam se da me nisi pogresno shvatila i da ces uvek reci sta mislis,bez obzira da li se nasa gledista slazu,svi smo mi razliciti i to je sasvim normalno!
Brana- Admin
Kad bi smo svi bili isti svet bi poludeo
Bubi89- Urednici
ne smem ni da pomislim na to,ipak bi to bio smak sveta,koji su prognozirali sada u maju ali ga mi prezivesmo,ali smislice oni nov datum..Barbarica ::Kad bi smo svi bili isti svet bi poludeo
Brana- Admin
Pa cek onaj 21 decembra 2012 prvo da prezivimo e imas PM ;)
Bubi89- Urednici
Evo, prijavljujem se i ja na temi...
Sa 22god sam se udala! Detence ce da popriceka zbog mog faxa, ali ako nas iznenadi dobrodoslo je!
Sa 22god sam se udala! Detence ce da popriceka zbog mog faxa, ali ako nas iznenadi dobrodoslo je!
Ja sam se udala sa 21 godinu, a inace sam sa mojim suprugom od moje 16
Gaga- Novajlija
- Datum rođenja : 20.04.1980
Datum upisa : 04.11.2011
Godina : 44
WAAAUUUUjagodicabobicabg ::Ja sam se udala sa 21 godinu, a inace sam sa mojim suprugom od moje 16
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
Strana 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Koliko cesto?
» Koliko ste se ugojili u trudnoci?
» Koliko je vazan novac u braku
» Khm! Koliko ste glasne u krevetu?
» Koliko cenite sebe?
» Koliko ste se ugojili u trudnoci?