Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaAlkololizam u roditelja
+4
Maja.
Brana
Crnokosa
M&D
8 posters
Strana 1 od 1
Alkololizam u roditelja
Sta mislite kako to utice na djecu? :pijani:
M&D- Junior na forumu
- Datum upisa : 01.09.2010
Re: Alkololizam u roditelja
Moja mama i tetka su zivele takvim zivotom... Svasta prezivljavale i one i moja baka... Tad je bilo drugo vreme i morali da trpe ali vise ne mora...
E danasnje vrijeme nosi velike prednosti,
Poslednji izmenio M&D dana Pon Sep 13, 2010 6:28 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
M&D- Junior na forumu
baba mV ima obicaj da popije i kad bas popije i slosi joj se a ona se vata za srce, kao gusi je... nece da prizna da se napila! opasna je!
evo sada citam jedan clanak bas mi ovov pred oci dodje citajte sta sve alkonol i na sta natjerava ovov zlo cccc
Bračni par iz Inđije u Srbiji, Žarko K. i Dušica K. uhapšeni su jer su svoje četvero maloljetne djece prisiljavali na prostituciju i prosjačenje. Novac zarađen na njihovom zlostavljanju Žarko i Dušica trošili su na alkohol. Najstariju djevojčicu, inače svoju kćerku iz prvog braka, Žarko K. je i sam više puta silovao.
U policijskoj akciji uhapšeni su i 25-godišnji Dragan C. i 48-godišnji Milan B.
Kako saznaje Press Dragan C., koji je osumnjičen za silovanje djece, u stvari je sin zlostavljačice iz prvog braka. Ona ga je dovela da živi sa njom kada se udala za Žarka.
Dragan je osumnjičen da je od 2004. do 2006. godine seksualno iskorištavao i najmlađu polusestru, koja je rođena 2003. godine, što znači da je zlostavljao i u vrijeme kada je djevojčica bila stara godinu dana.
Inače, Žarko i Dušica su poznati u Inđiji kao pijanci. Zajedno su dobili troje djece.
Kako se saznaje, riječ je o porodici koja prima socijalnu pomoć preko inđijskog centra za socijalni rad, gdje su evidentirani prije šest godina.
Žarko i Dušica godinama su zapostavljali svoju djecu, pa im je Centar za socijalni rad 2008. godine oduzeo starateljstvo nad njima i povjerio ih dvije hraniteljske porodice iz obližnjih vojvođanskih sela na čuvanje.
U ovom slučaju nesretna djeca su povremeno dolazila kod svojih roditelja Žarka i Dušice, koji su to iskoristili da ih zlostavljaju.
Sagovornik Pressa iz MUP-a Srbije kaže da su djecu njihovi roditelji tjerali da prose i kradu, a sve što su im djeca donosila Žarko i Dušica su trošili na rakiju.
"Ništa bolje nisu prošle ni njihove kćerke. Nad starijom se čak i otac seksualno iživljavao. Zasad je utvrđeno da su sve četvero podvođeni Draganu C. i Milanu B. Njih dvojica su se seksualno iživljavala nad djecom, a Žarko je od njih naplaćivao ove 'usluge'," kazao je sagovornik.
(24sata.info)
M&D- Junior na forumu
a i moj deda nastavio da pije... cim prestane da pije zeza ga pritisak... ali sad ima amputiranu nogu i smirio se malo... ume da ubije po pola litra rakije, 2l piva... za par sati! A tad sto postaje dosadaaaaaaan
Juuu Boze... Ma sve mogu da razumem al da otac zlostvalja cerku ne mogu...
E moja draga ima svasta na ovovme svijetu,da se zgozis,
E dobro je kad su dosadni ,bolje i to nego kakvih ima sto lome,krse,razbijaju po kuci,maltletiraju...
E dobro je kad su dosadni ,bolje i to nego kakvih ima sto lome,krse,razbijaju po kuci,maltletiraju...
M&D- Junior na forumu
jaoj cula sam za ovu pricu i ostala BEZ KOMENTARA!!!!!Stvarno kakvih sve ljudi ima ....
Inace moji roditelji ne piju Hvala Bogu ali od mm otac pije i kad krene da prica .........daleko mu lepa kuca
Inace moji roditelji ne piju Hvala Bogu ali od mm otac pije i kad krene da prica .........daleko mu lepa kuca
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Pa moj deda se sad smirio jer mu amputirali nogu pa zavisi od moje babe (oni nisu toliko stari `43 i `48 godiste) a bio je od tih koji izbacuju zenu i decu napolju u sred zime,svalerisao se,nije mojoj babi davao pare od plate,ona je isla u ispomoc ljudima kako bi imali nesto... ma da ne pricam dalje... uzas jedan!M&D ::
E draga moja samo oni znaju kako im je bilo,a prola sam kroz slicnu situaciju tako da me jeza prsla samim tim sto sma procitala ovo...
M&D- Junior na forumu
Mm otac se svalerisao,kockao prodao od mm deo zemlje u vrednosti od 36,000e za 13.000 i ostavio mene i mm bez kuce ma uzas.............pijan covek to je katastrofa
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Kad sam odrala rekla sam alkohola nikad necu ni okusiti,naravno popijem kad je neka prilika ali od dva gutljaja vina ja ti se raspricam i smijem se ko siptar na slaninu ahahahahahahahahah
a za prodaju ili bilo sta drugo,lako je naci pijancu izgovor da se napije kad proda i spomene mu neko to odma za flasu se uzima i to mu razlog da se napije ccc
a za prodaju ili bilo sta drugo,lako je naci pijancu izgovor da se napije kad proda i spomene mu neko to odma za flasu se uzima i to mu razlog da se napije ccc
M&D- Junior na forumu
joj kakav txt..da podavis gamad samo -uzas...alkohol je grozan.....covek ume najgore svoje delove licnosti da razvije do mere dok ti delovi ne zauzmu celu licnost....svi imamo potencijal da budemo grozni ,uz pomoc alkohola to se vrlo brzo postigne....
Gost- Gost
mB je pre bio tezak alkos... I to sve zbog drustva, mogao je da popije bas puno... Ja popijem 3 votke i odma patos... :hehehe: I hvala bogu, prestao je da pije kad smo se upoznali... Jos samo da ga nateram da prestane da pusi...
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Kako naše socijalne službe zataje u ovakvim slučajevima! Nemoguće da se nije ranije moglo reagovati! Tako sam ogorčena! Pa i ti hranitelji, ništa nisu primetili???
Ti ljudi su za doživotno robijanje, nedaj bože da se oslobode pa naprave još koje dete.
Ja sam odrasla uz oca alkoholičara i to je jako strašno. Gledati oca kako propada, gubi razum a da ne pričam o sramoti i izolaciji u koju takva situacija gura porodicu. To je veliko zlo i nesreća a najgore je što takvi ljudi idu na lečenje samo dobrovoljno. Ne može ih niko naterati.
Ti ljudi su za doživotno robijanje, nedaj bože da se oslobode pa naprave još koje dete.
Ja sam odrasla uz oca alkoholičara i to je jako strašno. Gledati oca kako propada, gubi razum a da ne pričam o sramoti i izolaciji u koju takva situacija gura porodicu. To je veliko zlo i nesreća a najgore je što takvi ljudi idu na lečenje samo dobrovoljno. Ne može ih niko naterati.
Srna- Datum upisa : 12.02.2011
Kao da sam ja ovo pisala. Jako je strasno i tuzno gledati oca kako propada,a moj tata je jako pametan i mudar covek,a kad se napije,obicna propalica... Ima skolu zavrsenu,sjajan posao,samo kad nebi pio,mama ima probleme sa njim,ne donosi novac u kucu,sama se snalazi,maltretira je,unistava stvri po kuci,spalio je tepih u sred dvorista,razlupao plocu na sporetu,razbio staklo na stolu,ma ne zelim ni da pisem sve,to bi bio roman,ali najvise me ljuti sto takvi ljudi mogu da se lece samo dobrovoljno,a ne na zahtev porodice koja prolazi pakao zbog toga.Srna ::Kako naše socijalne službe zataje u ovakvim slučajevima! Nemoguće da se nije ranije moglo reagovati! Tako sam ogorčena! Pa i ti hranitelji, ništa nisu primetili???
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
I moj otac je načitan čovek, obrazovan nije jer nisu imali uslova i to je verovatno i bio okidač.Žao mi je što prolaziš kroz to i što tvoja mama pati. Moj otac se nekoliko puta lečio i tek nedavno, kada mu je zdravlje bilo ozbiljno ugroženo, odlučio je da ne pije, tek tako, posle 30 godina teškog alkoholizma.
Srna- Datum upisa : 12.02.2011
Jooj citam ovo i suze same idu-moj tata nazalost ima problem sa alkoholom.Pio je odavno,zdravlje mu je bilo ugrozeno,zatim je prestao 5 godina i svima je laknulo,ali ne vredi alkohol je cudo-opet je poceo i to je zivot katastrofa.Ja se divim mojoj mami sta je sve prezivela pored njega.Do skorije sam ga volela najvise na svetu,ma kao Boga,a od kad sam se udala vidim da bi bez mame mogla da sednem i da placem.Nije on nas nikad tukao ali psihicko maltretiranje je prisutno skoro svaki dan,smaranje,vika,lupanje vratima,trosenje para iz kuce po kafanama-koja je to sramota...ma uzas.Nema sta nisam pokusala da prestane,sto puta sam zaglavila u hitnoj od sekiracije i nista-alkohol mu je udario u glavu i ne vredi.Cim naidje neki problem on pocne da pije,dok je pre bio tip koji se bori za sve u zivotu...Svaki dan se molim Bogu da ga cuva i urazumi,izbegavam da idem u zadnje vreme kod mojih jer mi to smeta,kad ga vidim da je popio ja bi ga gadjala necim u glavu,a tek kad vidim mamu kako joj je crkla bi od muke...
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
hm cudo je alkohol moj muz ne pije jednom sam ga videla pijanog i to je ...prica kao navijen....i ne bih volela da ima taj porok ...
Nemojtre reci da pametujem ali znam da su zene alkoholicari gore od muskaraca,kad sam svojevremeno bila na praksi u Paunovoj tad sam gledala kako se lece alkosi.
Prvo moraju da imaju svoj network zatim nekoga ko je inicirao lecenje i prica pocinje...to je strasno otac troje dece odrasle sin srednja skola a dve cerke na faxu jedna studira arhitekturu iz Arandjelovca.Dosao je jer ga je direktorka primorala da dodje tu su i roditelji baka i deka po rukama sam videla da zive na selu ,ali alkohol ne bira kao i druge bolesti.
Dr smatraju da je 5 godina apstinencije od alkohola dovoljno da se izlece imaju lek koji se zove tetidis i koji piju svaki dan kad dodju ne mogu da varaju.
Ako u toku dana popiju alkohol dolazi do povisenog pritiska i gusenja i to znaju ...nemaju case vec solje tako savetuju i zene ili nuzeve da u kuci skolne case jer ih asociraju na alkohol.
Nemojtre reci da pametujem ali znam da su zene alkoholicari gore od muskaraca,kad sam svojevremeno bila na praksi u Paunovoj tad sam gledala kako se lece alkosi.
Prvo moraju da imaju svoj network zatim nekoga ko je inicirao lecenje i prica pocinje...to je strasno otac troje dece odrasle sin srednja skola a dve cerke na faxu jedna studira arhitekturu iz Arandjelovca.Dosao je jer ga je direktorka primorala da dodje tu su i roditelji baka i deka po rukama sam videla da zive na selu ,ali alkohol ne bira kao i druge bolesti.
Dr smatraju da je 5 godina apstinencije od alkohola dovoljno da se izlece imaju lek koji se zove tetidis i koji piju svaki dan kad dodju ne mogu da varaju.
Ako u toku dana popiju alkohol dolazi do povisenog pritiska i gusenja i to znaju ...nemaju case vec solje tako savetuju i zene ili nuzeve da u kuci skolne case jer ih asociraju na alkohol.
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu