Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Vasa prica o porodjaju

+17
Zverka
Caca
Maca
Julija.
mama m
Tina
jagodica
Srna
Bubi89
Crnokosa
gagac
sissi
Bubica
smiley
Aleksandra18
Mivica
Brana
21 posters

Strana 5 od 5 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Ići dole

Vasa prica o porodjaju - Page 5 Empty Re: Vasa prica o porodjaju

Počalji od Tina Čet Dec 08, 2011 6:21 pm

Bas je slatkaaa! A kako se zove?
Tina
Tina
Urednici

Ženski Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvrki Pon Maj 19, 2014 11:41 pm

Pa da pocnem.... Po ciklusu termin je bio 27 januar,a po uz ispalo da je trebalo do 20 januara da se porodim...
13 Januara sam bila kod svog ginekologa i receno mi je da je bebac spreman za izlazak i da ce do Sv.Jovana bebac stici. Ja sva srecna ne mogu da docekam,a muzic jos vise nestrpljiv... Povremeno sam imala bolove,ali nista konkretno...Prolaze dani,a bebac ne dolazi... Pocela sam vec pomalo da panicim da mi nece puci vodenjak,medjutim dobijem ja neke malo cesce bolove trajalo to pola sata i proslo.Muz hteo da me vodi u porodilista,ja sam mu rekla da nije jos kad bude pukao vodenjak tada idemo. Pocne meni malo po malo da curi plodova voda...Bio je to vikend 19 januar,kazem ja muzu da mi curi povremeno plodova voda.muz hoce da me vozi u porodiliste,ali ja se nadam da ce puci vodenjak.Nista tako i sutradan plodova voda curkala i vec sledeceg dana odem kod ginekologa u porodiliste. Kaze on meni manjak plodove vode,a ja mukazem da mi curi plodova boda,mada on meni mrtav ladan rekao da nije to nista... I narednih dana povremeno se to nastavilo. Dosao je i 27 januar...Otisla sam na kontrolu i ginekolog rece da sam otvorena 1,5 cm i posalje me u salu. 14h,pitaju me da li imam bolove,ja kazem da nemam.,prikljucili me na ctg,ni k od kontrakcija... Daju mi indukciju.vreme prolazi,a jos nista,ne otvaram se,a ni kontrakcije ne dolaze...Zene u drugim salama vicu kao lude,mene uhvati panika,skoci mi pritisak,padne secer... Nastavljaju indukciju,dodaju mi glukozu,ustajem da setam,medjutim kada sam legla bilo je nekih prekida na ctg,uspanicila sam se,ne znam o cemu se radi,babice i doktor se domundjavaju,umorna sam,cujem spominju carski rez,pitam ih sta se desava,a oni cute sve zbunjeni,ubija me strah,uplasila sam se za bebu... Pitam doktora sta se desava,da li je beba dobro... On mi govori da mu se zakacila pupcana vrpca oko vrata,razmisljaju o carskom rezu.... Sa suzama u ocima mu govorim da mi spase bebu kako god zna,sta god je potrebno samo da mi je sin dobro. U 20h pocinju kontrakcije,povracam ,polivaju me vodom,pocela sam i da se otvaram...Od svih muka i bolova jos me i zub zaboleo... Napinjem se,recnuse me tri puta ,u glavi mi je samo bila zelja da vidimsvog malenog... Bebac se izborio i u 02h sam postala mama. 3350kg,51cm... Taj osecaj kada sam ga uzela u narucje,neopisivo prelep,pun topline,srece,ne moze se recima opisati...
zvrki
zvrki
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 16.07.1993
Datum upisa : 01.09.2012
Godina : 31

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kathy_gm Pon Jun 16, 2014 7:44 pm

Zvrki,neka je srecom. Bas smo se pitali sta je sa tobom. Ljubi bebca i uzivajte zazjedno...  huug 
kathy_gm
kathy_gm
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole