Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaKutak za iznervirane
+17
Caca
Anci
Bubica
Bubi89
zoranabat
Tina
Aleksandra18
Anna
Mirka80
smiley
morena
Ben 10
Crnokosa
M&D
Brana
Maja.
TICA
21 posters
Strana 7 od 12
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Kutak za iznervirane
hahahhahaha
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
Maia ::DOSTA JE VISE LOSIH STVARI U MOM ZIVOTU! DOSTA!
NE MOGU VISE DA IZDRZIM NISTA!!!
Maio, sta je bilo sinoc?
Maja.- Pocasni clan
- Datum upisa : 19.08.2010
Anna- Junior na forumu
- Datum rođenja : 12.01.1987
Maia ::Ma sta nije...
I dalje je...
Maja.- Pocasni clan
ne verujem sta sam procitala ...uzas uzas uzas mada sam mislila da ja imam problem ...e svakome je svoj najveci...ne znam sta da kazem sem padni ustani...
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44
Maia ::Imam drugarice studiraju u drugom gradu, jedna ima bebu al nije sa ocem deteta. Njena mama je napravila svasta nesto i sad ona cuva dete dok je njena cera na fax tamo!
I tako dok je imala problema sa mamom, onim njenim, ja jurim da ih izmirim, znam da su hteli da se pomire, placem zbog nje, placem sa njom... I nista nije bilo jer me nisu poslusali makar malo nijedan. Ona je sada na fax i tako malo malo mi salje poruke, treba nam kredit, trebaju mi pare za bus, stalno nesto... Na pocetku sam joj uplacivala, naravno dok sam imala pare, nekad nemam ni ja kr. ona mi trazi da uplatim njoj i njenoj sestri!
Pa da imam zar ne bih prvo uplatila sebi????
Vec neko vreme javlja se samo kad joj treba nesto, ja joj sad skoro pustim poruku, kao sta radis, bebica...? Nista i sad mi stize poruka da im uplatim kr. Njoj i sestri njenoj! A ja nemam ni za cimanje. Znaci, nije imala onda da mi odgovori na poruku ili da se snadje kod nekog kolege i da mi odgovori... a sad ima da mi posalje da joj treba kr.
Ima srecu sto nemam kr. sad bih je odjebala po kratkom postupku!
ja ne verujem....uzas...sta drugo reci...mada mozda te smatra za nekoga ko ce uvek biti tu i da joj mozes dtalno pomoci ...jbg ne znam trebada razgovaras.
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44
Ja stvarno ne mogu da verujem!
Treba da idemo da kupimo poklon za krstenje, i cekam B da zavrsi nesto, i malopre dolazi moja draga sveki sa poklonom.... Pa sta smo mi nesposobni da kupimo poklon?! Kako me to nervira! U p.m. i ona i svi... Stvarno mi dodje da uzmem kofer, da se spakujem i odem. Pa ne mogu vise da trpim mesanje u moj zivot!
Treba da idemo da kupimo poklon za krstenje, i cekam B da zavrsi nesto, i malopre dolazi moja draga sveki sa poklonom.... Pa sta smo mi nesposobni da kupimo poklon?! Kako me to nervira! U p.m. i ona i svi... Stvarno mi dodje da uzmem kofer, da se spakujem i odem. Pa ne mogu vise da trpim mesanje u moj zivot!
Maja.- Pocasni clan
Pa ne znam kako to covek moze da pomisli... Nema je da zovne, da cimne, a ovamo mene da smatra da sam tu uvek za nju... pa zasto bih bila... Ma nista vise ni za koga... Gledao mi je jedan covek u karte, ne znam ni kako ni zasto sam pristala...zoranabat ::
ja ne verujem....uzas...sta drugo reci...mada mozda te smatra za nekoga ko ce uvek biti tu i da joj mozes dtalno pomoci ...jbg ne znam trebada razgovaras.
Ladno mi je rekao uzasne stvari da mi bas te "drugarice" rade svasta... Ne verujem preterano ali ime i prezime mi je rekao i sta sam dobila od tih "drugarica"...
Necu da se bavim vrackama samo cu da lomim noge!!!
Takve "drugarice" najvise mrzim... I ja sam imala jednu iz skole. i stalno joj treba 10-20din za uzinu. Davala sam joj, ali onda pocela da trazi vise, pa nema para za kredit... I lepo sam je otkacila... Pa sta sam ja? Cuvam, da bih kupila sebi nesto, a ne da njoj placam uzinu, kredit, itd.
Maja.- Pocasni clan
Ej al ona sad studira u drugom gradu, znaci ne pusti poruku, ne cimne, ne zovne da se vidimo akd dodje ovde, nego cujem da je bila tu od drugih. I samo stize poruka jel imas da mi uplatis kr.? A ja nemam za sebe kr. Kao da tamo nema drugove i drugarice pa da pozajmi...
E a to je jos gore...
Takvo vreme je doslo da ne mozes ni sa kim da razgovaras o necemu, odmah krenu tracevi, itd. Meni je jedna "drugarica" rekla kad sam pobacila da su ovi drugi iz razreda rekli da im je drago zbog toga, i tako neke gluposti, a ustvari je to ona rekla, sve najgore mi je zelela... A nista joj nisam uradila, bile smo nerazdvojne... Ali jbg, sve ce joj se to vratiti, ipak gore ima nekog i taj sve gleda...
Takvo vreme je doslo da ne mozes ni sa kim da razgovaras o necemu, odmah krenu tracevi, itd. Meni je jedna "drugarica" rekla kad sam pobacila da su ovi drugi iz razreda rekli da im je drago zbog toga, i tako neke gluposti, a ustvari je to ona rekla, sve najgore mi je zelela... A nista joj nisam uradila, bile smo nerazdvojne... Ali jbg, sve ce joj se to vratiti, ipak gore ima nekog i taj sve gleda...
Maja.- Pocasni clan
slazem sechupkica ::Jao, sto mrzim ovaj vetar...
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Juuu pa svaka joj cast i bas me zanima gde ce joj dusa...chupkica ::E a to je jos gore...
Vise joj niko nista ne veruje, niko ne prica sa njom... Ne dolazi u skolu, pa kad dodje kaze da joj umro deda... Sahranila ga vec 4-5 puta...
Pa stvarno to nije lepo da nekom kazes, da pomislis uopste...
Pa stvarno to nije lepo da nekom kazes, da pomislis uopste...
Maja.- Pocasni clan
Ma normalno, to je uzasna situacija za jednu devojku/zenu... a ona kao bez duse...
Ccc ima svega...
Ccc ima svega...
O kako me iznervirali oni iz mog razreda... Danas je slikanje za tablo, ja nisam otisla, jer se nismo dogovorile sta da obucemo.... I sad mi poslala razredna poruku da dodjem sutra da se slikam, i pitam drugaricu sta su izabrale, kaze svako se razlicito obukao... Ma uzas... Sad ce tablo da bude dibidus... Kako me nerviraju... Sva sreca da ja nisam bila tamo, inace bih im ... Razredna je verovatno popiz ... Glupa zena, stalno cuti...
Oko 2 idem kod sestre, i posle nje kod frizerke... A sutra cu da razmislim da li cu da se slikam...
Oko 2 idem kod sestre, i posle nje kod frizerke... A sutra cu da razmislim da li cu da se slikam...
Maja.- Pocasni clan
Da li je suvisno da napisem da me zaova konstantno nervira? a i njeno razmazeno dete! Hoce i na komp i da gleda crtane na tv-u,e pa ne moze! Uh
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Ja ne mogu da verujem da postoji neko tako bezosecajan-taman sto smo legli,i uhvatio me prvi san,moja odvratna zaova je toliko tresnula ulaznim vratima da sam crkla od straha,Ana se naravno probudila i iscimala,jedva sam je uspavala,jos sam je lepo kao covek zamolila sto puta da ne lupa zbog deteta i ne vredi
Koliko sam se iznervirala zaboravi da kazem da sam joj pustila poruku i pitala je jel moze jace da lupi,i stoka mi nije nista odgovorila,zato kad budem videla i nju i njenu mamu svasta cu da im kazem,vise mi je dosta
Strana 7 od 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Strana 7 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu