Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaNalaz urina i urinokulture u trudnoci
3 posters
Strana 1 od 1
Nalaz urina i urinokulture u trudnoci
Izgled - bistar
Boja - zuta
pH - 6.5
proteini - neg
Glukoza - neg
Acetom - neg
Urobilinogen - neg
Bilirubin - neg
Krv - poz
3 - 5 leukocita, 12-15 eritcita, 3-4 plocasta epitela
Malo bakterija
Trazila sam malo po netu eritrociti pokazuju infekciju i krv u urinu zbog peska ili nekog kamena, a i sama sam sumljala da mi je krenuo neki pesak. sutra idem u DZ pa cu videti sta kaze dr. Sve ostalo mi je ok. Nadam se da nije nista opasno
Boja - zuta
pH - 6.5
proteini - neg
Glukoza - neg
Acetom - neg
Urobilinogen - neg
Bilirubin - neg
Krv - poz
3 - 5 leukocita, 12-15 eritcita, 3-4 plocasta epitela
Malo bakterija
Trazila sam malo po netu eritrociti pokazuju infekciju i krv u urinu zbog peska ili nekog kamena, a i sama sam sumljala da mi je krenuo neki pesak. sutra idem u DZ pa cu videti sta kaze dr. Sve ostalo mi je ok. Nadam se da nije nista opasno
Poslednji izmenio Miljce dana Čet Okt 14, 2010 11:15 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Gost- Gost
Re: Nalaz urina i urinokulture u trudnoci
Samo da nije kamen Jel osecas bolove? Ako je pesak onda je to lakse, samo pij dosta tecnosti a pogotovo caj od persuna, odl. je za to, ja sam ga pila i spasio me.
Gost- Gost
inace svi cajevi su dobri sa kamenac ili pijesak jer te nagoni da izmokravas a to i treba
a draga ajde mi reci kako si osjetila da ti je pijesak krenuo jel imas neke specificne bolove ajde Tita ti reci jer me nesto zanima
a bice to dobro neboj se
a erittrociti ti pokazuju i upalu isto
a draga ajde mi reci kako si osjetila da ti je pijesak krenuo jel imas neke specificne bolove ajde Tita ti reci jer me nesto zanima
a bice to dobro neboj se
a erittrociti ti pokazuju i upalu isto
M&D- Junior na forumu
- Datum upisa : 01.09.2010
Ma nemam nikakve bolove, nego kad mokrim neko malo peckanje na pocetku i to je to, kamen nije sigurno jer sam ga imala par puta u bubrgu, mislim da mi je za vikend bukvalno protrcao pesak,verovatno malo ostetio kanale i eto odatle krv, a inace pijem prolom vodu i sutra cu kupiti caj koji trudnice koriste za takve infekcije u trudnoci, samo da se posavetujem sa doktorkom
Gost- Gost
joj prolom voda je pravo dobra,samo je ti pij ja sam to mojoj maloj davala a i svi je i mi pijemo
mi smo koristili veliki(odrasli)caj od prolom vode,za ciscenje svih unutarnjih organa posebno bubrega
ide na litar prolom vode 100gr.lincure i stoji 7 dana,glotno kad se pije do boli grko ko sami cemer ali nekko se covjek osjeca izvanredno a to se na taste pije onako na sred srca
mi smo koristili veliki(odrasli)caj od prolom vode,za ciscenje svih unutarnjih organa posebno bubrega
ide na litar prolom vode 100gr.lincure i stoji 7 dana,glotno kad se pije do boli grko ko sami cemer ali nekko se covjek osjeca izvanredno a to se na taste pije onako na sred srca
M&D- Junior na forumu
Ma kad krene kamen to su nenormalni bolovi, cak mi je dr rekao pre par godina da ce me manje boleti kad se budem poradjala
Samo sam se uplasila posto sam u drugom stanju da to ne steti bebi, a ovako nista ipak mi nije prvi put
Samo sam se uplasila posto sam u drugom stanju da to ne steti bebi, a ovako nista ipak mi nije prvi put
Gost- Gost
ma bice to sve oki-doki macko,neboj se,kako ti kazes protrcao pjesak haha to kod tebe bila plima mala
M&D- Junior na forumu
Ne brini se, ribice! Dr će ti sve sutra objasniti, vjerojatno nije ništa strašno.
morena- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 04.08.1980
Datum upisa : 19.08.2010
Godina : 44
Duso moja, nije to nista strasno...Ne brini....
Imas ili mokracni kamenac ili mesak u bubregu...
Trudnice smeju da piju caj od brusnice...I samo taj caj, ni jedan drugi za regulisanje peska. Pijes dva-tri puta dnevno po solju. Vise ti ne treba. Znam dve trudnice koje su ga pile i to po dr savetu...Ti se ipak konsultuj...I ne brini. To je prdez od problema...
Imas ili mokracni kamenac ili mesak u bubregu...
Trudnice smeju da piju caj od brusnice...I samo taj caj, ni jedan drugi za regulisanje peska. Pijes dva-tri puta dnevno po solju. Vise ti ne treba. Znam dve trudnice koje su ga pile i to po dr savetu...Ti se ipak konsultuj...I ne brini. To je prdez od problema...
Gost- Gost
Hvalaaaaa tako sam i mislila, kad sam uzela rezultat malo sam dok nisam dosla kuci da procackam na netu
Gost- Gost
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Similar topics
» Kako da tumačim UZ nalaz?
» U trudnoci kod zubara????
» Sex u trudnoci
» Vezbe u trudnoci
» Strije u trudnoci
» U trudnoci kod zubara????