Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaRani simptomi trudnoce
+15
leptirko
MasaMarko
rosse
marasrna
Tina
Maca
makicaaa
AMRICA
Nensy85
Alisica
cicamaca 74
Aleksandra18
Bubica
Brana
Crnokosa
19 posters
Strana 2 od 6
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rani simptomi trudnoce
Ja sad imam osecaj kao da ce da mi krene M... imam neki bol u stomaku ali nije onakav kao kad trebam da dobijem.. boli me donji deo i vise kao da bol se spusta dole, prema "njoj" A kad trebam da dobijem boli me sve zivo, a najvise sa strane. Sad nije tako. Nemam mucnine ali me spopada spavanje. I jos nesto, ujutru ne mogu nista da jedem... tek sad me uhvatila glad.... Ma ne znam, nisam pametna, sutra ce test resiti svaku dilemu... I da, isla mi je juce ujutru krv na nos.
Gost- Gost
Takve sam simptome i ja imala to spustanje na dole bolovi i peckanje bradavica na dodir...
Jaoj Sandric bas sam uzbudjena jedva cekam da sutra uradis testic!
Jaoj Sandric bas sam uzbudjena jedva cekam da sutra uradis testic!
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
I ja ne mogu da docekam... a mozda sutra da ga kupim a prekosutra da uradim, jer mi samo 2 dana kasni. A mozda cu i dobiti... Ma koji sam ja kreten, bas se tripujem, necu vise da pisem o simptomima, sutra kupujem test, prekosutra ujutru piskim na njega i gotovo..
Gost- Gost
A sta kazes da sutra piskis na njega... ipak ti kasni i onda ce da pokaze rezultat
Slazem se sa Bubicom i Maiom!
Brana- Admin
Ha ha ha ja sam pocela da jedem kao provaljena,tegle krastavaca su odmicale i posle toga ne dobijem kad ono a posle muka i povracanje,uh kad se setim uzas
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
Ja nisam imala nijedan simptom osim sto mi se svaki dan jeo pizza burek i sto sam pocela da puuuno jedem. U prva dva meseca sam se ugojila 4 kg.
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
Videcu, i ja sam nestrpljiva, ubedicete me lakoMaia ::A sta kazes da sutra piskis na njega... ipak ti kasni i onda ce da pokaze rezultat
Ej i meni se jede svasta, a pizza pogotovo, sad je pravim. Pre 5-6 dana mi se jeli cevapi sa lukom, uzas....
Gost- Gost
Aaaa a ja sam tamanila pizza burek svaki dan!
Bubica- Urednici
Simptomi kod mene ....
jako su slicni jacem PMSu zato nisam ni posumnjala odmah ... znaci boli donji stomak .. ustvari nije bol koliko je neki pritisak ....cesce piskim ... bole krsta.... bolne i napete grudi ....\
Apetit mi je smanjen , tako da za NG sam stvarno jela jednu trecinu od onoga sto jedem ,,,mucnine jos nisu pocele , ocekujem ih svaki dan , jer se desi da mi je na kratko muka u toku dana pa me prodje ..ali buduci da je moja mama povraala dopetog meseca ,, nista cudno da podjem njenim stopama
jako su slicni jacem PMSu zato nisam ni posumnjala odmah ... znaci boli donji stomak .. ustvari nije bol koliko je neki pritisak ....cesce piskim ... bole krsta.... bolne i napete grudi ....\
Apetit mi je smanjen , tako da za NG sam stvarno jela jednu trecinu od onoga sto jedem ,,,mucnine jos nisu pocele , ocekujem ih svaki dan , jer se desi da mi je na kratko muka u toku dana pa me prodje ..ali buduci da je moja mama povraala dopetog meseca ,, nista cudno da podjem njenim stopama
Joj mila ja ti zelim da ih nemas a ja sam kao i tvoja mama imala mucnine do 5 meseca!
Brana- Admin
Pre nego sto sam i saznala da sam trudna, tj pre izostanka menstruacije, imala sam posle budjenja napad gladi, tresla se, itd. . Kada mi je kasnilo, imala sam utisak kao da cu da dobijem svakog casa. Posle par dana kasnjenja, radila test, i ispred ociju mi iskocile 2 crtice :D Potom su krenule mucnine, povracanje, i trajalo je to sigurno do 4og meseca.
Alisica- Datum rođenja : 20.07.1986
Datum upisa : 27.01.2011
Godina : 38
Ma jok :/ imala sam i "pseci njuh:D A od hrane mi je prijao smoki, korica od hleba i pizza :D da napomenem da mi je mama-vit povecavao mucnine, obavezno sam povracala kad ga popijem. Posle sam presla na druge vitamine.
A meni uopste nije jasno zasto ga toliko preporucuju kad je vecini lose od mamavita...
Ja sam citala skoro i napisala negde da je nekima pomagao limun, tj. samo miris limuna im je smirio mucninu!
Ja sam citala skoro i napisala negde da je nekima pomagao limun, tj. samo miris limuna im je smirio mucninu!
Da, za mama vit sam cula da ne odgovara zenama koje imaju slab zeludac. A za limun. . Pa ne znam, verovatno nekome pomaze. Ali meni pomisao na voce, kiselo ili slicno. . Ajoooj. Eto, i meso mi je prijalo. .
Ma svako je prica za sebe...
Dok sam bila u salonu na praksu dosla jedna trudnica, blajhala se, smrdi salon na kiselinu od minivala i njoj nista... Kaze samo ne moze da podnese miris mentola...
Dok sam bila u salonu na praksu dosla jedna trudnica, blajhala se, smrdi salon na kiselinu od minivala i njoj nista... Kaze samo ne moze da podnese miris mentola...
i limun pomaze i jabuka tj miris jabuke e sad meni kada je muka nista mi ne pomaze!
Brana- Admin
Ovako,ja sam posumnjala na trudnocu posto me bole krsta i jajnici od 6. dpo i jos uvek me bole,i po bradavicama,aerole postale su smedje umesto ruzicastih i same bradavice su mi ljubicaste,izgledaju ko da im je zima. Ali to je verovatno zbog toga sto je druga trudnoca,neznam...
Bubica- Urednici
I meni su grudi potamnele kada sam zatrudnela i peckale su me bradavice,to je bio jedini simptom koji se razlikovao od uobicajnog PMS-a i po tome sam posumnjala da sam trudna.
JOj Bubi jako si nas obradovala,bas mi je drago zato sto si toliko zelela i zelja ti se ostvarila tako spontano!
JOj Bubi jako si nas obradovala,bas mi je drago zato sto si toliko zelela i zelja ti se ostvarila tako spontano!
Brana- Admin
Eto zaista je istina kada kazu ono cuveno "kad se najmanje nadas".Brana ::
Bubica- Urednici
Moji simptomi su bili isti kao kad traba da dobijem, bol u grudima,stomaku, nogama.... nisam ni pomisljala na trudnocu. Posto mi je kasnilo 2 nedelje, uradila sam test i Od juce su mi pocele mucnine ali, za sada podnosljive.
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Recnik trudnoce
» Odrzavanje trudnoce u bolnici.
» Zdravstveni rizici na radnom mestu u toku trudnoće
» Hrkanje u toku trudnoće
» Tegobe u poslednjim mesecima trudnoce
» Odrzavanje trudnoce u bolnici.