Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaFarbanje u trudnoci
+6
cicamaca 74
emadora
zoranabat
Maca
Crnokosa
Brana
10 posters
Strana 1 od 1
Farbanje u trudnoci
Farbanje u trudnoći - da ili ne?Jedno od naj češćih pitanja koje interesuje buduće majke jeste da li u trudnoći smeju da farbaju kosu. U koliko se nikada pre trudnoće niste farbali nemojte ni tada. S druge strane, ako ste navikli da se farbate redovno, nastavite i dalje. Jedino što možete da promenite vrstu farbe za kosu. U mesto suviše agresivnih koje sadrže amonijak koristite farbe na biljnoj bazi. Biljne farbe su potpuno prirodne i lako dostupne. Podjedneko su efikasne u prekrivanju sedih, boja je postojana kosa se ne oštećuje, i što je najvažnije vaša beba je bezbedna.
Ako ste navikle da posvetljujete kosu blanšom, u trudnoći zaboravite na tu proceduru, već umesto toga izaberite neku od plavih nijansi. Prekomerno opadanje je drugi problem s kojim se trudnice suočavaju. Pored toga kosa počne da im,, cveta“ , a krajevi postaju suvi. Ove promene na kosi nastaju usled hormonalnog dis balansa. Problem se rešava pomoću maski i pakovanja, koje možete da napravite kod kuće ili vam to može uraditi frizer.
Ako ste navikle da posvetljujete kosu blanšom, u trudnoći zaboravite na tu proceduru, već umesto toga izaberite neku od plavih nijansi. Prekomerno opadanje je drugi problem s kojim se trudnice suočavaju. Pored toga kosa počne da im,, cveta“ , a krajevi postaju suvi. Ove promene na kosi nastaju usled hormonalnog dis balansa. Problem se rešava pomoću maski i pakovanja, koje možete da napravite kod kuće ili vam to može uraditi frizer.
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Re: Farbanje u trudnoci
Gomila zena se farbala u trudnoci i blajhale kosu, bas dok sam ja isla na praksu...
Ja verujem jer koza sve upija, farba, pogotovo blajhanje je puno jake hemije i moze kroz kozu proci, to je sigurno kao i bilo koja druga krema...
Brana- Admin
e brisite temu-dosta prozivanjaaaaaaaaaaaaa!
Maca- Urednici
- Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37
ma radice oklagija-da,da...
Maca- Urednici
Brana- Admin
ja glasam za da ne skodi .
zoranabat- Senior na forumu
- Datum rođenja : 22.05.1980
Datum upisa : 11.02.2011
Godina : 44
Ja sam i u trudnoci i za vredme dojenja koristila kanu i veoma sam zadovoljna. A i cena je veomaaaa povoljna.
emadora- Datum rođenja : 19.06.1974
Datum upisa : 12.02.2011
Godina : 50
ja se farbala pre neki dan... prvi put u poodmakloj trudnoci , i ispalo je super ali sa normalnom farbom sa hidrogenom i amonijakom . razmisljala sam otome da promenim , ali nisam ucinila iz dva razloga
a) ja sam bas bas seda--genetskii mislim da ta farba nece pokriti toliko sedih
b) prisustvovala sam parputa kada je moja firzerka farbala sa drugim farbama ali nikada nije ispalo onako kao sto treba, uglavnom su devojke/zene bile nezadovoljne
ja sam ocekivala da zbog hormona farba se ne primi dobro ( jer jedanput na pocetku nije) ali ispalo je super
a) ja sam bas bas seda--genetskii mislim da ta farba nece pokriti toliko sedih
b) prisustvovala sam parputa kada je moja firzerka farbala sa drugim farbama ali nikada nije ispalo onako kao sto treba, uglavnom su devojke/zene bile nezadovoljne
ja sam ocekivala da zbog hormona farba se ne primi dobro ( jer jedanput na pocetku nije) ali ispalo je super
Pa mislim da nece nijedna farba bez amonijaka da pokrije sede...
E sad, ne znam za one biokap, ali dosta su skuplje...
E sad, ne znam za one biokap, ali dosta su skuplje...
ja sam plavusa i dalje cu se normalno farbati pallete-inom farbom kao i do sada ))))
nensi82- Novajlija
- Datum upisa : 08.01.2012
naravno,ne mogu da idem sa izraslinom,pola seda pola moja boja a ovamo izbledela farba.........
to su gluposti sto se tice farbanja,jedino mozda u prvom tromesecju da se ne stavlja blans i jak hidrogen,ja zbog toga nisam isla na pramenove vec sam prefarbala postojece.ima vremena za pramenove.
to su gluposti sto se tice farbanja,jedino mozda u prvom tromesecju da se ne stavlja blans i jak hidrogen,ja zbog toga nisam isla na pramenove vec sam prefarbala postojece.ima vremena za pramenove.
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
ofarbaj se pred odlazak u bolnicu da budes lepsa a i kada izadjes iz bolnice neces nesto imati vremena ili ces biti umorna.
marasrna- Urednici
moras se srediti pred odlazak..........i noktice na rukama i nogama i ponesi neku sminkicu i parfem...
marasrna- Urednici
ja se ne farbam ali sam snajku farbala kad je bila u 8 mesecu i nije bilo posledica tako da se slobodno bacite na ulepsavanje
Ja sam skratila kosu jos u trecem mesecu pa planiram opet u febr. jer sto rece mara posle nece biti vremena
Ja sam skratila kosu jos u trecem mesecu pa planiram opet u febr. jer sto rece mara posle nece biti vremena
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Farbala sam se i sad sam izvlacila pramenove....Parfem nisam stavljala dok sam dojila jer sam cila od mnogih majki da bebe prvo pamte miris majke pa tek onda ugledaju...
Maca- Urednici
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu