Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaDa li su zene danasnjice slabije i nezdravije od zena iz vremena nasih baka?
3 posters
Strana 1 od 1
Da li su zene danasnjice slabije i nezdravije od zena iz vremena nasih baka?
Sta mislite?
Ja mislim da svako vreme nosi svoje breme,te u skladu sa tim mislim da je hrana bila zdravija u vreme nasih baka,pa su one bile zdravije sto se tice unosa minerala,vitamina..ali to vreme je nosilo i odredjeno breme,jer zenu niko nije stedeo,ona je morala da radi ravnopravno kao i muskarac,da se poradja kuci,da gaju najmanje 4-5 dece,ranije su se istrosile i mnoge nisu docekale starost,neke su umrle na porodjaju,a neke od bolesti koje se tada nisu mogle leciti...Ali opet danas imamo sve,ali nemamo zdravu hranu,sve je modifikovano,zatrovano,brzo se zivi,sve vise ljudi oboljeva od teskih bolesti,od posledica nezdravog zivota..itd....Tako da mislim da kada se sve stavi na vagu, svaka zena je bila jaka u svoje vreme..
Ja mislim da svako vreme nosi svoje breme,te u skladu sa tim mislim da je hrana bila zdravija u vreme nasih baka,pa su one bile zdravije sto se tice unosa minerala,vitamina..ali to vreme je nosilo i odredjeno breme,jer zenu niko nije stedeo,ona je morala da radi ravnopravno kao i muskarac,da se poradja kuci,da gaju najmanje 4-5 dece,ranije su se istrosile i mnoge nisu docekale starost,neke su umrle na porodjaju,a neke od bolesti koje se tada nisu mogle leciti...Ali opet danas imamo sve,ali nemamo zdravu hranu,sve je modifikovano,zatrovano,brzo se zivi,sve vise ljudi oboljeva od teskih bolesti,od posledica nezdravog zivota..itd....Tako da mislim da kada se sve stavi na vagu, svaka zena je bila jaka u svoje vreme..
Brana- Admin
- Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36
Re: Da li su zene danasnjice slabije i nezdravije od zena iz vremena nasih baka?
Sve ima svoje,sto se tice nacina zivota sve je dostupno i olaksano,medicina iz dana u dan napreduje,ali se pre zivelo zdravije
Aleksandra18- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37
Re: Da li su zene danasnjice slabije i nezdravije od zena iz vremena nasih baka?
Jesu, definitivno. EDanas se od svega pravi nauka, a nekada nisu ni znali sa cim se suocavaju. EEh, da sam ja moja baba....
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
Similar topics
» Gde su nam zene???????
» Slike nasih domova
» 6 neophodnih hranljivih materija za žene
» Sterilitet žene
» Zene vozaci?
» Slike nasih domova
» 6 neophodnih hranljivih materija za žene