Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

+14
marasrna
Jelena M
PuFnIcA
Maca
Julija.
Caca
Bubi89
Tina
Maja.
sissi
Aleksandra18
Brana
Crnokosa
Bubica
18 posters

Strana 1 od 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  Empty Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

Počalji od Bubica Sre Apr 13, 2011 4:39 pm

Vidim da nema ovakve teme,a ne zelim da je mesam sa "Ginekoloske vesti". Neka imamo nasu temu. :)

Mi smo danas bili na nasem prvom pregledu. :) Sve je u redu,trudnoca odgovara poslednjem datumu men. a termin je 12.12.2011. Kontrola za 7-14 dana posto doktor sumnja na BLIZANCE!!! :shok: jeej Nije nista sigurno,nemoze da tvrdi posto se bebice jos ne vide,ali za dve nedelje cemo znati sigurno! jeej Jooooj nemogu da verujem! Moje osecanje u tom trenutku je bila sreca,uzbudjenje,srce mi je lupalo,da sam zaboravila pitati sve sto sam htela! :lol: Evo moje bebice (ili bebica :) )

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  Index
Bubica
Bubica
Urednici

Ženski Datum upisa : 14.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  Empty Re: Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

Počalji od Crnokosa Sre Apr 13, 2011 5:04 pm

Joj Bubiii divnooo jeej
I jedno i dva samo da su zivi i zdravi... i da je sve ok... huug
Crnokosa
Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

https://svetzena.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  Empty Re: Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

Počalji od Bubica Sre Apr 13, 2011 5:05 pm

I ja to kazem,samo da bude sve u redu,ja cu biti presrecna ma kako bilo. :) blowkiss
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Brana Sre Apr 13, 2011 5:52 pm

jaoj Bubi neka ti je sa srecom jupiii bices dupla mamika! jeej blowkiss
Brana
Brana
Admin
Admin

Ženski Datum rođenja : 02.01.1988
Datum upisa : 18.08.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Aleksandra18 Sre Apr 13, 2011 7:06 pm

jeej Bubi prelepo,sa srecom blowkiss
Aleksandra18
Aleksandra18
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sissi Sre Apr 13, 2011 7:45 pm

To je divnooooo zaista!Cestitam ti Bubi Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  45395
Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  480602 Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  480602 Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  480602
sissi
sissi
Senior na forumu
Senior na forumu

Ženski Datum rođenja : 19.06.1981
Datum upisa : 29.11.2010
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Čet Apr 14, 2011 8:37 am

Jooj ginekolog nije siguran jos,to cemo da vidimo za koju nedelju,u svakom slucaju bi bilo lepo. :) Hvala devojke huug
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Čet Apr 14, 2011 10:16 am

Bubi... jeej jeej huug
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Uto Maj 31, 2011 9:34 am

Juce sam bila na pregledu,bebica je dobro,spavala je lutkica,samo se na kraju malo protegnula. :LUV: Dok je mala Bubica na UZ u 12. nedelji skakutala u stomaku ko ukljucena u struju! :haha: A i danas je takva jeej Veliki smo 54 mm. Nuhalni nabor je 1,5mm,jel to u redu? Doktor mi je delovao malo zabrinuto,ili mi se mozda ucinilo ako je bio zanesen u merenje. Preporucio mi je dabl test,mada nisam u mogucnosti da ga odradim jer ne radi nasa laboratorija. Starost trudnoce se poklapa sa poslednjom men. i nisam dobila slicicu. :sad: Kontrola za mesec dana.
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Uto Maj 31, 2011 10:57 am

Super bubice,bitno da je sve u redu :) huug ja sutra idem na kontrolicu....
Tina
Tina
Urednici

Ženski Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Uto Maj 31, 2011 11:18 am

Bubica ::Juce sam bila na pregledu,bebica je dobro,spavala je lutkica,samo se na kraju malo protegnula. :LUV: Dok je mala Bubica na UZ u 12. nedelji skakutala u stomaku ko ukljucena u struju! :haha: A i danas je takva jeej Veliki smo 54 mm. Nuhalni nabor je 1,5mm,jel to u redu? Doktor mi je delovao malo zabrinuto,ili mi se mozda ucinilo ako je bio zanesen u merenje. Preporucio mi je dabl test,mada nisam u mogucnosti da ga odradim jer ne radi nasa laboratorija. Starost trudnoce se poklapa sa poslednjom men. i nisam dobila slicicu. :sad: Kontrola za mesec dana.

DRaga to za nabor je ok, ne valja da je veci od 3.0mm

A dabl svi rade :) MAda ja nisam, jer mi nije dala guska uput, ali zato tripl jesam...
Bubi89
Bubi89
Urednici

Ženski Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Sre Jun 01, 2011 9:24 am

Stigla saaam :) sve je odlicno,beba je super,ja odlicno,doktor odusevljen jeej grlic mi je zatvoren,nema nikakvih problema,nego beba pravi mesta sebi,pritisak mi je super,smem da putujem,da vodim ljubav i sve! Samo moram vise da se krecem i manje da jedem,kaze da je mnogo 4 kg za mesec dana :haha: samo ga strah da nemam secer jer mi se cesto vrti,to moram da proverim! 9og idem u porodiliste da se upisem,na neke casove,da izaberem sobu i tako :) sve u svemu FANTASTICNO!
Tina
Tina
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Sre Jun 01, 2011 9:33 am

huug Bravo draga huug blowkiss
Bubi89
Bubi89
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Sre Jun 01, 2011 9:35 am

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  741571 Odlicno.Sad samo pojacaj te aktivnosti.... Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  5337
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 22.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Sre Jun 01, 2011 9:58 am

Hocu :aplauz: blowkiss
Tina
Tina
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maja. Sre Jun 01, 2011 10:16 am

Missxtina ::Stigla saaam :) sve je odlicno,beba je super,ja odlicno,doktor odusevljen jeej grlic mi je zatvoren,nema nikakvih problema,nego beba pravi mesta sebi,pritisak mi je super,smem da putujem,da vodim ljubav i sve! Samo moram vise da se krecem i manje da jedem,kaze da je mnogo 4 kg za mesec dana :haha: samo ga strah da nemam secer jer mi se cesto vrti,to moram da proverim! 9og idem u porodiliste da se upisem,na neke casove,da izaberem sobu i tako :) sve u svemu FANTASTICNO!

:aplauz: Super... huug
Maja.
Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Julija. Sre Jun 01, 2011 10:40 am

Missxtina ::Stigla saaam :) sve je odlicno,beba je super,ja odlicno,doktor odusevljen jeej grlic mi je zatvoren,nema nikakvih problema,nego beba pravi mesta sebi,pritisak mi je super,smem da putujem,da vodim ljubav i sve! Samo moram vise da se krecem i manje da jedem,kaze da je mnogo 4 kg za mesec dana :haha: samo ga strah da nemam secer jer mi se cesto vrti,to moram da proverim! 9og idem u porodiliste da se upisem,na neke casove,da izaberem sobu i tako :) sve u svemu FANTASTICNO!
:aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: super
Julija.
Julija.
Urednici

Ženski Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Pet Jun 03, 2011 2:26 pm

Ja sam ponovo zavrsila na Progesteron inekcijama i Utrogestanu,i strogom mirovanju. :sad: Nocas sam prokrvarila i danas bila na UZ,poceli su da se odljubljuju plodovi ovojci. Mala Bubica je bila bolesna ovih dana,temp. preko 40,upala uva,nespavanje nocima... ucinilo je svoje,a u ponedeljak je bilo sve savrseno! :sad: Zamalo sam zaglavila u bolnici,ali me je pustio kuci. Za svaki slucaj mi je dao uput za bolnicko lecenje,ali mislim da mi nece biti potrebno,jer je krvarenje prestalo. Daj Boze da se sanira. nocomment Doktor kaze da hoce,samo neka mirujem.
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Pet Jun 03, 2011 5:28 pm

joj draga,miruj i pazi se. Nemoj da se igras sa tim. Ljubim te
Tina
Tina
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Aleksandra18 Pet Jun 03, 2011 7:17 pm

Bubice bice sve ok,odmaraj i ne sekiraj se huug
Aleksandra18
Aleksandra18
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 28.10.1987
Datum upisa : 03.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Ned Jun 05, 2011 3:44 pm

huug I ja se sad bolje osecam,samo moram sebe da nateram da i dalje mirujem. Tesko mi je,zato stalno nesto cackam,prepisujem... Mala Bubica je postala nemirna jer nemogu da je ja dizem,nosim,tako da je bas postala bezobrazna,place za svaku sitnicu... Valjda ce se navici,i meni je tesko sto me to njeno ponasanje iritira,ipak nije ona kriva... :sad:
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Sre Jun 08, 2011 4:30 pm

Ja sam bila juce na pregledu.Posteljica mi je nize usadjena,sto moze biti problem,ukoliko se do 25 nedelje ne podigne moracu ici u bolnicu na mirovanje do termina porodjaja uz terapiju Gynipral,Verapamil.Inace beban je u redu hvala Bogu,zabranjeno mi je savijanje,bilo kakav fizicki napor,i sex ni pod razno!Ja sam se opteretila strasno,samo o tome razmisljam,ali opet kazem bice sve u redu.Ja ovim mojim kazem a oni,ma nista to nije,pusti sta doktori pricaju,pricaju oni svasta.Koliko glupi ljudi dragi Boze.Kako uopste smeju misljenje izneti o necemu o cemu nemaju pojma!
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Sre Jun 08, 2011 4:54 pm

ma sta te briga sta drugi pricaju,ti slusaj doktora i miruj. Uzivaj u trudnoci i samo odmaraj. Naravno,ne zelis nista lose da se desi ni bebi ni tebi,tako da,bez nervoze.
Tina
Tina
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Sre Jun 08, 2011 5:40 pm

Caco pusti ti druge, ti znas sta je istina i kako trebas da se ponasas...
Cuvaj sebe i svoju beku, a za njih te za***e huug
Bubi89
Bubi89
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Sre Jun 08, 2011 5:48 pm

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  110544 Ma njih treba samo Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  545288 .
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu