Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

+14
marasrna
Jelena M
PuFnIcA
Maca
Julija.
Caca
Bubi89
Tina
Maja.
sissi
Aleksandra18
Brana
Crnokosa
Bubica
18 posters

Strana 8 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 8 Empty Re: Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

Počalji od Tina Sre Sep 21, 2011 12:52 pm

daj Boze. Mada ako bude opet manjka vode,nece da cekaju ponedeljak.
Tina
Tina
Urednici

Ženski Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 8 Empty Re: Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

Počalji od Julija. Sre Sep 21, 2011 1:02 pm

Tako je i meni bilo i ostavili su me u porodilistu i posle dva dana su mi izazivali porodjaj.
Julija.
Julija.
Urednici

Ženski Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Pet Okt 21, 2011 7:14 pm

Danas na kontroli sve odlicno,krvna slika dobra,secer i gvozde dobri,brisevi sterilni jeej A ja zatvorena,grlic dug 2 cm ???? Kaze kakvo bre mirovanje i suzdrzavanje od odnosa,kad je sve samnom u redu. Sada sam bila kod drugog ginekologa,doktora koji je radio u porodilistu u Vrscu. Ja sam prezadovoljna doktorom. Sve mi je lepo objasnio,imam mucinoznu cistu na zidu vagine,cista je 3x3cm i kazu da ce mi to odstraniti prilikom porodjaja. Devojka ima 2kg,tacnije 1978gr glovee Kontrola za mesec dana. Drago mi je da je sve u redu,pa tako se i osecam. :) Bebica je jako aktivna,kad mi poprave komp postavicu vam snimak kako se beba pomera,stomak mi ne lici na stomak kad pocne da izvodi gimnastiku :haha:

Ljubimo vas i mislimo na vas,jako mi nedostajete blowkiss
Bubica
Bubica
Urednici

Ženski Datum upisa : 14.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Pet Okt 21, 2011 7:16 pm

SRce maaaaaaaalo, joooj, kako vreme leti covece...

Drago mi je da je sve ok mila :****
Bubi89
Bubi89
Urednici

Ženski Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Pet Okt 21, 2011 7:18 pm

Nenormalno... Mada kad pomislim jos 8 nedelja... ???? Deluje mi puno :haha:
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Pet Okt 21, 2011 8:29 pm

e super mila da je sve ok,bas mi drago. Proletece to,videces. Pa evo moja Lena puni sutra mesec dana,a kao juce da sam se porodila.
Tina
Tina
Urednici

Ženski Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Sub Nov 12, 2011 8:03 pm

Konačno da i ja nadjem malo vremena. :) Bili smo na kontroli,sve je u redu,grlić još drži,beba ima 2635gr :glove: i dosta je nisko. Ali sve je ok,kontrola 30.novembra kada se i dogovaramo oko porodjaja. :)
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Uto Jan 21, 2014 11:59 am

evo i mene...........jutros sam isla na ekspertni uz i sve je u redu,dasa je veliki tako da su mi pomerili termin,prvo su stavili 19 juni a sada 14 juni mada po mome to bi bilo oko 25 juna  :dont: ,ne voli da se slika na tatu je  :haha: ,nabio glavu skroz u neko cose i dole pa posle ruku preko lica i na kraju se smilovao da se pokaze a ja pocela da brojim zvezde od muvanja.krvna slika mi je dobra,jedino se nerviram zbog tezine ali da mogu vise da setam i to bi bilo manje  :ujedam: :ujedam: 
marasrna
marasrna
Urednici

Ženski Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Uto Jan 21, 2014 4:16 pm

Koliko si se ugojila do sada? Ja sam se ugojila čitavih 23 kg u svakoj, posle porođaja sam posle tri dana bila lakša 11 kg. Oba puta skinula sve kg bez problema. Jeste da o tome ne vredi pričati jer svaki organizam je drugačiji, ali verujem da ćeš i ti tako, sikenje, obaveze, sve to utiče na smanjenje kilaže :)
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Uto Jan 21, 2014 8:20 pm

do sada punih 10kg....a u cetvrtak ulazim u 20 nedelju...
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nensy85 Sre Jan 22, 2014 10:47 am

maro, regulisi ishranu. Ja nisam setala celu trudnocu jer sam morala da mirujem pa sam se ugojila svega 13kg.  :) 
Nensy85
Nensy85
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sre Jan 22, 2014 12:09 pm

sta da regulisem?zadnjih dana jedem malo vise uvece jer ne jedem preko dana ali slabo jedem testenine,sloatkise tek u zadnje vreme i to umereno,od mesa ne jedem masno......  :dont: 
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Sre Jan 22, 2014 3:55 pm

Koliko ima bebac gr?  glovee 
Ako te baš brine kilaža, tamani voće i povrće, em je dijetalno em puuuuno vitamina. A i trudnoća ti je u redu pa možeš sa neta da radiš nekakve vežbice ili jogu za trudnice, ne da sagoriš kilažu nego i da održiš kondiciju, na porođaju će ti trebati  :mig: a i ti ćeš se osećati bolje. Otvori rozor i udri!
Samo pazi, proteini su ti svejedno potrebni pa se ne odriči mesa ni mlečnih proizvoda. Možeš takođe grickati i orašaste plodove, kikiriki, orahe, lešnike...  :)
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sre Jan 22, 2014 4:46 pm

ne znam koliko grama ima....
sve to jedem a mislila sam da pocnem sa vezbicama ali me zeza ovaj pritisak,jela sam beli luk pa se sada stabilixovao na normalu 96 sa 54,a i bebac se iskrivio nesto pa me boli kao besika,to je on nagnjecio...
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nensy85 Sre Jan 22, 2014 10:41 pm

Ja sam jela sve i imala sam 5 obroka dnevno.:dont:  Meni je Sara bila nogicama oslonjena na besiku, imala sam osecaj kao da me iglom bode u nju a u wc sam isla na svakih pola sata, mozda i manje  :haha: 
Nensy85
Nensy85
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kathy_gm Sub Feb 08, 2014 10:22 pm

Juce sam bila kod dr,uradila mi pregled i uzela briseve. Danas mi se pojavio braon sekret,bas sam se uplasila. :sad: Popila sam jednu tabletu Utrogestana,paa cu videti sta ce dalje biti. Ako nastavi,u ponedeljak idem opet kod dr. UZ i Dabl test mi je zakazan za 14. Februar...
kathy_gm
kathy_gm
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sub Feb 08, 2014 10:38 pm

nemora nista da znaci,to hoce da se jsvi bez nekog odredjenog razloga ali treba pratiti.
ja idem 11 na kontrolu ali to ce slusati bebi srce,meni ce meriti pritisak i tezinu...ovo drugo i ne mora hahahaaaa
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kathy_gm Sub Feb 08, 2014 10:42 pm

Hahahha,slatko me nasmeja za ovo drugo.  :haha: Citala sam da ne mora nista da znaci i da hoce da se javi posle pregleda,ali opet... Praticu...
kathy_gm
kathy_gm
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Sub Feb 08, 2014 10:48 pm

ja kilazu dodajem ravnomerno ali bi moglo msnje a jedna mojs rodjskasada trebs da se porofi,ugojils se samo 7-8kg,u pocetku mrsavila
a sve je to individualno,ne prejedam se ali mi se sve lepi......jooooj grdna ala cu posle da prolivam znoj u teretani...vec mi je tesko...hshaaa
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kathy_gm Sub Feb 08, 2014 10:59 pm

STo se tice kilaze,bas juce kad sam bila na pregledu,prica jedna devojka kako se njena prijateljica u trudnoci ugojila,cini mi se da je rekla 600-700g,i da joj je sve to "otislo" na bebu.  ???? 
Preprosle sedmice kad sam bila kod dr,imala sam 59 kg (zbog  blecch smrsala 3 kg),a pritisak 105/70... Juce se nisam merila jer im je bila katastrofalna guzva,pa ne mogu sestre sve da postignu.  :rolleyes: 
Ma,omrsaces nista ne brini,kad pocne nespavanje,pa umor,pa bebac kad malo poraste,bice veselo...  :) 
kathy_gm
kathy_gm
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kathy_gm Pon Feb 17, 2014 5:32 pm

Divno,porasli smo... NN je 1.50 mm,Dabl test u redu.  jeej jeej jeej jeej jeej 
kathy_gm
kathy_gm
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko Pon Feb 17, 2014 5:58 pm

kathy_gm ::Divno,porasli smo... NN je 1.50 mm,Dabl test u redu.  jeej jeej jeej jeej jeej 
Supeeer, evo, kuckam u drvo, kao baba stara!
leptirko
leptirko
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marasrna Pon Feb 17, 2014 6:23 pm

super kathy  jeej jeej 
marasrna
marasrna
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kathy_gm Pon Feb 17, 2014 8:45 pm

blowkiss huug 
kathy_gm
kathy_gm
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nataša.V Sre Feb 19, 2014 10:33 am

Divno Kathy,super sto beba lepo napreduje i sto je sve ok!  blowkiss 
Nataša.V
Nataša.V
Clan u razvoju
Clan u razvoju

Ženski Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu