Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm
» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm
» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm
» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm
» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm
» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am
» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm
Preporucujemo teme:
Teme za caskanje:
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaTrudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?
+14
marasrna
Jelena M
PuFnIcA
Maca
Julija.
Caca
Bubi89
Tina
Maja.
sissi
Aleksandra18
Brana
Crnokosa
Bubica
18 posters
Strana 8 od 9
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?
daj Boze. Mada ako bude opet manjka vode,nece da cekaju ponedeljak.
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35
Tako je i meni bilo i ostavili su me u porodilistu i posle dva dana su mi izazivali porodjaj.
Julija.- Urednici
- Datum rođenja : 26.07.1987
Datum upisa : 30.04.2011
Godina : 37
Danas na kontroli sve odlicno,krvna slika dobra,secer i gvozde dobri,brisevi sterilni A ja zatvorena,grlic dug 2 cm Kaze kakvo bre mirovanje i suzdrzavanje od odnosa,kad je sve samnom u redu. Sada sam bila kod drugog ginekologa,doktora koji je radio u porodilistu u Vrscu. Ja sam prezadovoljna doktorom. Sve mi je lepo objasnio,imam mucinoznu cistu na zidu vagine,cista je 3x3cm i kazu da ce mi to odstraniti prilikom porodjaja. Devojka ima 2kg,tacnije 1978gr Kontrola za mesec dana. Drago mi je da je sve u redu,pa tako se i osecam. Bebica je jako aktivna,kad mi poprave komp postavicu vam snimak kako se beba pomera,stomak mi ne lici na stomak kad pocne da izvodi gimnastiku
Ljubimo vas i mislimo na vas,jako mi nedostajete
Ljubimo vas i mislimo na vas,jako mi nedostajete
Bubica- Urednici
- Datum upisa : 14.09.2010
SRce maaaaaaaalo, joooj, kako vreme leti covece...
Drago mi je da je sve ok mila :****
Drago mi je da je sve ok mila :****
Bubi89- Urednici
- Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011
Nenormalno... Mada kad pomislim jos 8 nedelja... Deluje mi puno
Bubica- Urednici
e super mila da je sve ok,bas mi drago. Proletece to,videces. Pa evo moja Lena puni sutra mesec dana,a kao juce da sam se porodila.
Tina- Urednici
- Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Konačno da i ja nadjem malo vremena. Bili smo na kontroli,sve je u redu,grlić još drži,beba ima 2635gr :glove: i dosta je nisko. Ali sve je ok,kontrola 30.novembra kada se i dogovaramo oko porodjaja.
Bubica- Urednici
evo i mene...........jutros sam isla na ekspertni uz i sve je u redu,dasa je veliki tako da su mi pomerili termin,prvo su stavili 19 juni a sada 14 juni mada po mome to bi bilo oko 25 juna ,ne voli da se slika na tatu je ,nabio glavu skroz u neko cose i dole pa posle ruku preko lica i na kraju se smilovao da se pokaze a ja pocela da brojim zvezde od muvanja.krvna slika mi je dobra,jedino se nerviram zbog tezine ali da mogu vise da setam i to bi bilo manje
marasrna- Urednici
- Datum rođenja : 01.06.1975
Datum upisa : 15.03.2012
Godina : 49
Koliko si se ugojila do sada? Ja sam se ugojila čitavih 23 kg u svakoj, posle porođaja sam posle tri dana bila lakša 11 kg. Oba puta skinula sve kg bez problema. Jeste da o tome ne vredi pričati jer svaki organizam je drugačiji, ali verujem da ćeš i ti tako, sikenje, obaveze, sve to utiče na smanjenje kilaže
Bubica- Urednici
do sada punih 10kg....a u cetvrtak ulazim u 20 nedelju...
marasrna- Urednici
maro, regulisi ishranu. Ja nisam setala celu trudnocu jer sam morala da mirujem pa sam se ugojila svega 13kg.
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
sta da regulisem?zadnjih dana jedem malo vise uvece jer ne jedem preko dana ali slabo jedem testenine,sloatkise tek u zadnje vreme i to umereno,od mesa ne jedem masno......
marasrna- Urednici
Koliko ima bebac gr?
Ako te baš brine kilaža, tamani voće i povrće, em je dijetalno em puuuuno vitamina. A i trudnoća ti je u redu pa možeš sa neta da radiš nekakve vežbice ili jogu za trudnice, ne da sagoriš kilažu nego i da održiš kondiciju, na porođaju će ti trebati a i ti ćeš se osećati bolje. Otvori rozor i udri!
Samo pazi, proteini su ti svejedno potrebni pa se ne odriči mesa ni mlečnih proizvoda. Možeš takođe grickati i orašaste plodove, kikiriki, orahe, lešnike...
Ako te baš brine kilaža, tamani voće i povrće, em je dijetalno em puuuuno vitamina. A i trudnoća ti je u redu pa možeš sa neta da radiš nekakve vežbice ili jogu za trudnice, ne da sagoriš kilažu nego i da održiš kondiciju, na porođaju će ti trebati a i ti ćeš se osećati bolje. Otvori rozor i udri!
Samo pazi, proteini su ti svejedno potrebni pa se ne odriči mesa ni mlečnih proizvoda. Možeš takođe grickati i orašaste plodove, kikiriki, orahe, lešnike...
Bubica- Urednici
ne znam koliko grama ima....
sve to jedem a mislila sam da pocnem sa vezbicama ali me zeza ovaj pritisak,jela sam beli luk pa se sada stabilixovao na normalu 96 sa 54,a i bebac se iskrivio nesto pa me boli kao besika,to je on nagnjecio...
sve to jedem a mislila sam da pocnem sa vezbicama ali me zeza ovaj pritisak,jela sam beli luk pa se sada stabilixovao na normalu 96 sa 54,a i bebac se iskrivio nesto pa me boli kao besika,to je on nagnjecio...
marasrna- Urednici
Ja sam jela sve i imala sam 5 obroka dnevno. Meni je Sara bila nogicama oslonjena na besiku, imala sam osecaj kao da me iglom bode u nju a u wc sam isla na svakih pola sata, mozda i manje
Nensy85- Pocasni clan
- Datum rođenja : 18.01.1985
Datum upisa : 06.06.2012
Godina : 39
Juce sam bila kod dr,uradila mi pregled i uzela briseve. Danas mi se pojavio braon sekret,bas sam se uplasila. Popila sam jednu tabletu Utrogestana,paa cu videti sta ce dalje biti. Ako nastavi,u ponedeljak idem opet kod dr. UZ i Dabl test mi je zakazan za 14. Februar...
kathy_gm- Pocasni clan
- Datum rođenja : 28.09.1987
Datum upisa : 22.02.2011
nemora nista da znaci,to hoce da se jsvi bez nekog odredjenog razloga ali treba pratiti.
ja idem 11 na kontrolu ali to ce slusati bebi srce,meni ce meriti pritisak i tezinu...ovo drugo i ne mora hahahaaaa
ja idem 11 na kontrolu ali to ce slusati bebi srce,meni ce meriti pritisak i tezinu...ovo drugo i ne mora hahahaaaa
marasrna- Urednici
Hahahha,slatko me nasmeja za ovo drugo. Citala sam da ne mora nista da znaci i da hoce da se javi posle pregleda,ali opet... Praticu...
kathy_gm- Pocasni clan
ja kilazu dodajem ravnomerno ali bi moglo msnje a jedna mojs rodjskasada trebs da se porofi,ugojils se samo 7-8kg,u pocetku mrsavila
a sve je to individualno,ne prejedam se ali mi se sve lepi......jooooj grdna ala cu posle da prolivam znoj u teretani...vec mi je tesko...hshaaa
a sve je to individualno,ne prejedam se ali mi se sve lepi......jooooj grdna ala cu posle da prolivam znoj u teretani...vec mi je tesko...hshaaa
marasrna- Urednici
STo se tice kilaze,bas juce kad sam bila na pregledu,prica jedna devojka kako se njena prijateljica u trudnoci ugojila,cini mi se da je rekla 600-700g,i da joj je sve to "otislo" na bebu.
Preprosle sedmice kad sam bila kod dr,imala sam 59 kg (zbog smrsala 3 kg),a pritisak 105/70... Juce se nisam merila jer im je bila katastrofalna guzva,pa ne mogu sestre sve da postignu.
Ma,omrsaces nista ne brini,kad pocne nespavanje,pa umor,pa bebac kad malo poraste,bice veselo...
Preprosle sedmice kad sam bila kod dr,imala sam 59 kg (zbog smrsala 3 kg),a pritisak 105/70... Juce se nisam merila jer im je bila katastrofalna guzva,pa ne mogu sestre sve da postignu.
Ma,omrsaces nista ne brini,kad pocne nespavanje,pa umor,pa bebac kad malo poraste,bice veselo...
kathy_gm- Pocasni clan
Divno,porasli smo... NN je 1.50 mm,Dabl test u redu.
kathy_gm- Pocasni clan
Supeeer, evo, kuckam u drvo, kao baba stara!kathy_gm ::Divno,porasli smo... NN je 1.50 mm,Dabl test u redu.
leptirko- Pocasni clan
- Datum rođenja : 04.06.1982
Datum upisa : 04.02.2013
Godina : 42
marasrna- Urednici
kathy_gm- Pocasni clan
Divno Kathy,super sto beba lepo napreduje i sto je sve ok!
Nataša.V- Clan u razvoju
- Datum rođenja : 04.05.1978
Datum upisa : 31.01.2012
Godina : 46
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Udvaranje koje vam je bilo neprijatno
» Moda za trudnice
» Trudnice imate li prohteve? :)
» Da li se secate sta je bilo popularno kada ste vi bili deca?
» Zasto je voda veoma vazna za trudnice?
» Moda za trudnice
» Trudnice imate li prohteve? :)
» Da li se secate sta je bilo popularno kada ste vi bili deca?
» Zasto je voda veoma vazna za trudnice?
Strana 8 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu