Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️

Join the forum, it's quick and easy

Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥️❤️♥️
Svet zena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Bubica Pet Feb 02, 2018 11:20 pm

» Namestanje zeludca, materice...
od milica30 Ned Mar 12, 2017 2:21 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

+14
marasrna
Jelena M
PuFnIcA
Maca
Julija.
Caca
Bubi89
Tina
Maja.
sissi
Aleksandra18
Brana
Crnokosa
Bubica
18 posters

Strana 5 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 Empty Re: Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

Počalji od Bubica Čet Avg 04, 2011 12:19 pm

Joj nemoj da mi stajes na muku,ubih se sa imenima :sad: Gde nam je tema o imenima? Odoh da je trazim,da mi pomognete malo :sad:

Ljubim vas sve huug
Bubica
Bubica
Urednici

Ženski Datum upisa : 14.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 Empty Re: Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?

Počalji od Tina Čet Avg 04, 2011 12:23 pm

Tina
Tina
Urednici

Ženski Datum rođenja : 14.07.1989
Datum upisa : 08.03.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Čet Avg 04, 2011 12:28 pm

Hvala ti huug a nasla sam i ovu Bebino ime
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Pon Avg 15, 2011 6:35 pm

Tu smi i mi.Ona bakterija o kojoj sam vam pisala prosli put je Candida,sada koristim Neo-Penotran vaginalete,isprobat cu ja njih dosta izgleda.Imam upalu mokracnih kanala i pijem caj za decu i trudnice,lepog je ukusa.Picu ga 10 dana,pa cu otici ponovo da dam urin na pregled.Pita me dr. jedem li ja sta?Jer sam teza samo 2 kg nego pre trudnoce.A ja pojela sama 1kg pecenja prekuce iz dva puta.Kaze mm:"Jesi ti rekla njemu da jedes ko ala?" Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 2759030860A ja bas jedem puno,samo sto forsiram sad voce i povrce,jer bas volim,a i sve sveze,slatko.Jedem i slatkise,testenine sve.Inece moj beban je dobio 805 gr od prosle kontrole,i tezak je 1805 gr.Na uzv je bio aktivan i stalno je otvarao ustasca. Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 6712Starost posteljice mi je 2 stepen.On rece da je malo starija nego sto treba.Kaze ja sam od tebe ocekivao bebu preko 4kg tesku,jer sam visoka i krupna.A beba ce verovatno biti teska 3.300gr.Ja mislim da je to bas lepa tezina za bebu,lakse i mami i njemu.Zatvorena sam,i trebam ponovo ovih dana do doktora jer mi je ponovo uzeo vag i cervikalni bris.Eto svasta mi naprica dr. Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 6712
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 22.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Pon Avg 15, 2011 7:18 pm

huug
Svaka cast za bebu,bice to momcina imace najbolju kilazu na porodjaju....
Maca
Urednici

Ženski Datum rođenja : 22.06.1987
Datum upisa : 10.11.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Pon Avg 15, 2011 7:20 pm

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 110544Maco jel tebi sta rekao za starost posteljice na zadnjem pregledu?
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Pon Avg 15, 2011 7:24 pm

Ne,ja prvi put cijem...za plodovu vodu mi je rekla da je ok ali za posteljicu jok.....
Maca
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Pon Avg 15, 2011 7:26 pm

Prosli put me pitao jesam li pusac jer je starost posteljice tada bila 1 stepen,sad je vec 2-3 stepen.Ma sve je to ok,da ne lupam glavu. Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 53299
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Pon Avg 15, 2011 7:28 pm

ja sam pusac ali mi nije rekla...mozda i jeste ali meni je tamo u glavi samo da buljim u monitor... :LUV:
Maca
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Pon Avg 15, 2011 7:29 pm

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 6712 Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 526164
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Pon Avg 15, 2011 7:55 pm

Idem u cetvrtak kod lekara pa cu bas da pitam....
Maca
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Pon Avg 15, 2011 8:23 pm

Ja sam pre nedelju dana zavrsila kod ginekologa jer su one bezbolne kontrakcije postale bas ceste,pa da proverim da li se otvaram od njih. Grlic je zatvoren ali razmeksan i uloziv,znaci nije opasno ali mi je rekao da usporim i dao mi je Partusisten,Utrogestan i magnezijum. Od ovoga koristim samo magnezijum,jer mi pomaze plus mirovanje. Necu da se trujem ponovo ako nije prekopotrebno,a nije. Nasao mi je miom sa spoljasnje strane materice i zapravo on mi pravi te kontrakcije.
Dobro je sto je spolja,jer tako nece smetati na porodjaju,a nesmeta sad ni bebici. Samo izaziva one bezbolne kontrakcije. Sutra za svaki slucaj idem i kod mog ginekologa u bolnicu koji ce da me porodi,da vidim sta on kaze za taj miom. Ja sam nekako smirena,uopste ne panicim niti googlam u vezi toga,moj ginekolog u domu zdravlja nije bio zabrinut tako da nisam ni ja. Bebica je dobro,aktivna je i lepo raste :)
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Pon Avg 15, 2011 8:28 pm

A ja otvorena dva prsta vec neko vreme.....i niko mi nije rekao da li je to dobro.....kreteni....
Bubi,sigurno ces biti smirenija ako potrazis jos jedan savet....
Gde se poradjas?
Maca
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Pon Avg 15, 2011 8:42 pm

U Pancevu :)
I ja sam u prvoj trudnoci pocela da se otvaram ali svo vreme mi je bio samo uloziv,samo na poslednjem pregledu (dan kad sam se porodila) bila sam otvorena 5 prstiju,ali znam dosta zena koje su bile otvorene i dva meseca pre porodjaja i nista se nije dogadjalo. Samo gledaj da predjes 36 nedelju i onda si u terminu.
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Pon Avg 15, 2011 8:48 pm

Ja jos 5 dana pa sam u terminu...u utorak idem na ctg u bolnicu pa cemo videti kontrakcije...ja jedva cekam da se poradjam.
Maca
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Pon Avg 15, 2011 8:55 pm

I ja jedva cekam,a meni daleko decembar...
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Uto Avg 16, 2011 4:48 am

e Sanjice super ti beba napreduje,idealna kilaza. A i ti,svaka cast. Znaci sve sto pojedes ide bebi. Ja imam 82kg,opet sam pocela mnogo da jedem. A beba mi pre mesec dana imala samo 1750g,valjda je stigla bar do 3kg do sada. 24.imam kontrolu,ne znam da li ce mi reci... Ovde niti pricaju o plodovoj vodi,ni o posteljici nista. Samo kazu da je sve dobro,otvorila si se-nisi i gotovo. Grr
Tina
Tina
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubi89 Uto Avg 16, 2011 6:17 am

Nece da te opterecuju, jednostavno ti akzu da si ok, i da sve ide kako treba... A da nesto ne valja rekli bi ti sta je u piotanju... A ovde nas nasi dr mr preopterete tim nekim stvarima, onda mi tako odemo citamo po forumima, i nailazimo na svakakve budalastine, i supanicimo se... A ni jedna trudnoca nije ista...
Bubi89
Bubi89
Urednici

Ženski Datum rođenja : 02.06.1989
Datum upisa : 04.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Uto Avg 16, 2011 4:35 pm

Trudnice,kako je bilo na poslednjem pregledu?  - Page 5 110544
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Uto Avg 16, 2011 4:51 pm

Missxtina ::e Sanjice super ti beba napreduje,idealna kilaza. A i ti,svaka cast. Znaci sve sto pojedes ide bebi. Ja imam 82kg,opet sam pocela mnogo da jedem. A beba mi pre mesec dana imala samo 1750g,valjda je stigla bar do 3kg do sada. 24.imam kontrolu,ne znam da li ce mi reci... Ovde niti pricaju o plodovoj vodi,ni o posteljici nista. Samo kazu da je sve dobro,otvorila si se-nisi i gotovo. Grr

Miss a jel ti pricas fransuki...kako razumes dr.....
Maca
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Uto Avg 16, 2011 5:24 pm

Slabo pricam,ali dosta razumem kada se prica,pa uvek idem sa nekim,pa kada nesto ne znam,onda mi se prevede :)
Tina
Tina
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Maca Uto Avg 16, 2011 8:04 pm

Nekad je bolje da ne razumes,kao sto kaze barbi,kada pocnu sa pricom samo se soknes.....
Maca
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bubica Čet Avg 18, 2011 12:13 pm

Iju ja nisam napisala kako je bilo u utorak na pregledu :umislima:
Meni je ova mala bobica na svakom UZ u istom polozaju,a bas se puno pomera. Nabijena je skroz dole glavom,doduse malo poprecno,licem prema mojim ledjima i bradom na grudima. Ali bas na svakom UZ.
Ja sam u utorak bila na kontroli ali u Pancevu kod mog doktora,on mi ne preporucuje Partusisten jer nema potrebe,zatvorena sam osim sto mi je malo grlic uloziv,ali kaze da to tako treba u drugoj trudnoci i da ne moram bas strogo da mirujem,samo da ne dizem Ivetku jer ce to kasnije da utice na rano otvaranje. Miom kaze da je potpuno nebitan onakav kakav je,tako da ga nije ni napomenuo u izvestaju,kaze nepotrebno. Sve je OK znaci,bebica ima 600 gr. glovee Mrvica mala.
Bubica
Bubica
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Caca Čet Avg 18, 2011 12:55 pm

Super Bubi,i ja sam na svoju ruku prestala piti Gynipral,jedva sam stojala na nogama od njega,tresla se ko prut.Kad vec nisam bila otvorena niti sam imala kontrakcije,nije bilo potrebe za njim.Pila sam magnezijum.Meni je beba na svakom uzv okrenuta glavicom dole,licem prema stomaku.A tvoja mrvice ce sada za kratko vreme dobiti na kilazi,duse male.
Caca
Caca
Pocasni clan
Pocasni clan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tina Pet Avg 19, 2011 11:49 am

Boze ja sam poludela,ja sve mislim da je danas ponedeljak a da si ti isla prosle nedelje i sve cekam da vidim sta je bilo! Pukla sam nacisto!
Tina
Tina
Urednici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu